Ditt/dina bästa recept!
Eller ja dom behöver ju inte vara dina egengjorda , men dina favoriter om inte annat
Det gäller alla olika recept :
Mat
Efterrätter
Drinkar
Bullar/kakor osv
Behöver lite nytt känner jag ..
Eller ja dom behöver ju inte vara dina egengjorda , men dina favoriter om inte annat
Det gäller alla olika recept :
Mat
Efterrätter
Drinkar
Bullar/kakor osv
Behöver lite nytt känner jag ..
Fråga igen... Tror ni att det går att göra ugnspannkaka med en bit rökt bor isället för fläsk???
Rökt bor?
Jag brukar ha i det jag känner för, feta, oliver, skinka mm så det går säkert bra.
Ja kära tider *skäms*
Naturligtvis menade jag rökt BOG!!! Ber om ursäkt
Tack i alla fall!
jättegod och kaloririk pasta!
sås: cocktailtomater, ärtskidor, minimajs, matlagningsgrädde, creme fraiche tomat och basilika, massor av knaperstekt bacon och grillad kyckling
koka färsk pasta och ha till - mums!
Provade att göra Kina-grytan som jag hittade här ikväll! Och den blev jättegod. Rekomenderas!
putt putt
Någon som har goda recept med dipp och tillbehör ?
Dippa blomkål (och andra grönsaker) i ajvar- dipp; blanda creme fraiche o ajvar relish efter smak, salt o peppar - dippa o njut!
Hallå tjejer!
Har ni ngt mumsigt recept på en enkel rabarberpaj?
Mvh Peggy (som har en hel hög med rabarber i trädgården... )
Hittade den här på fl och åt den igår... sååååå god
Knäckig rabarberpaj
2-3 dl socker
2 dl och 2 msk mjöl
125 g smält smör
1 ägg
Rabarber
3/4 tsk bakpulver
1. Lägg rabarbern i en ugnsfast form.
2. Vispa ihop 1- 1½ dl socker, 1 ägg och 2 msk mjöl.
3. Häll över rabarbern och grädda i 200 grader i 10-15 minuter
4. Tag under gräddningen fram en kastrull coh smält smöret.
5. Rör i 1 - 1½ dl socker, 2 dl mjöl och 3/4 tsk bakpulver och värm upp.
6. klicka ut smeten över rabarberna, den behöver inte täcka allting för smeten sväller i ugnen.
7. In i ugnen igen tills allt fått fin färg.
Ärtan1: Tänkte testa rabarberpajen för den verkar ju super! MEN, undrar bara: Ungefär hur stor ugnsform är degen/smeten ämnad för?