• FridaS

    Mammaledig i Bromma/sthlm

    mig gör det inget, tror inte det smittar när man vart sjuk ett par dagar, det är väl mest när det precis bryter ut som det smittar?

  • FridaS

    Najina - jag kommer inte från det hållet men ni andra kan ju ses där sen kan vi alla ses vid bussen eller nåt o gå tillsammans. jag hoppas verkligen jag kommer kunna följa med bara, just nu känner jag mig jätteförkyld

  • FridaS

    hej gummor, jag har riktigt ont i luftrören/röret. så jag kommer inte kunna följa med imorgon. har ont i hela kroppen o huvet men jag hoppas inte det sitter i så länge.
    hoppas ni får en trevlig dag imorrn, kanske kan ses i slutet av veckan eller början på nästa..
    kram på er

  • FridaS

    ja jag har lite svårt att förklara hur man går... men vi kan väl gå dit när alla e friska o så. imorrn ska jag till läkaren. har haft svårt att andas hela dagen och börjar gråta varje gång jag hostar för det gör så ont.. och på eftermiddan idag fick jag världens huvudvärk som vägrar släppa...
    men hoppas ni får trevligt imorgon!

  • FridaS

    hehe, sorry om jag smittat er
    vid 15 ska jag till läkare, får se om det e nåt annat än förkylning.. men det känns så förjäkligt för nu har fått mens med och har apont i magen... allt på en gång, så kul!

    hoppas inte fler blir sjuka nu..

  • FridaS

    nu har jag vart hos läkaren, har bihålsinflammation (stavas det så...) inte kul, men nu har jag medicin iaf... får man bara hoppas man blir frisk snart..

  • FridaS

    Jens tar aurora, han skulle jobba natt i söndags men tog ledigt för jag var helt väck då. mycket kan man säga o klaga på när det gäller min kära sambo, men när det verkligen gäller e han toppen.
    vad har ni gjort idag då?
    just nu vägrar aurora somna, hon brukar somna vid 20, så hoppas hon somnar snart..får ta o skumpa med vagnen över tröskeln tror jag..

  • FridaS

    godmorgon på er, jag kom på att jag kan inte alls ses på fredag, har massor att göra den dagen, bla ska vi iväg o byta chassi på den nya vagnen för den drar åt vänster och bromsen funkar inte som den ska. men torsdag? kan ni då?

  • FridaS

    Linniz - okej, vet inte riktigt vilken det e.. vi köpte en emmaljunga scooter iallafall, supernöjda, förutom att chassit krånglar då..
    men det e ju rätt bra om ni inte kan på torsdag för jag borde nog vara hemma ett tag så jag blir helt frisk.. vi får ta nästa vecka istället, måndag "som vanligt"?

Svar på tråden Mammaledig i Bromma/sthlm