Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • operera analfistel s.k. "klyvning" -smärtsamt??

  Mån 17 jul 2006 18:41 Läst 4437 gånger Totalt 13 svar
  Visar endast inlägg av Omorfia - Visa alla inlägg
 • Mån 17 jul 2006 18:41 #4

  Ojoj, jobbigt! Mitt ex råkade ut för samma sak och han opererades precis som du beskrivit. Det var jobbigt för honom eftersom det tar ett tag innan det läker helt. MEN det läkte! Om du sköter om det ordentligt (min kille gick till vårdcentralen varje dag och fick det omlagt (jag gjorde det på helgerna) och det blev bättre för varje dag. Han hade även smärtstillande tabletter han kunde ta vid behov, men han tyckte att de gjorde honom illamående så han sket i dem.

  Fråga läkaren om förhållningsorder efter operation, vad du ska undvika etc. Jag kan tänka mig att det kan vara bra med någon form av mild laxantia (typ duphalac som man kan köpa på apoteket) så att du inte blir hård i magen och måste krysta mycket på toaletten, men jag vet inte, fråga läkaren.

  Min kille kunde sitta, det är ju ovanför anus de skär. En kille på mitt förra jobb råkade ut för samma sak och han stod upp vid skrivbordet (höj- och sänkbart) i ett par veckor.

  Vet inte om detta hjälpte dig något, men tro mig, det går över och det kommer kännas mycket bättre när allt är över än det gör nu!

  Kramis.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll