Inlägg från: Dinturiel |Visa alla inlägg
  • Dinturiel

    Tror ni Christer Pettersson mördade Palme?

    Efter att i ett skolprojekt ha tagit del av utredningen så tvivlar jag starkt på att det var Christer Pettersson. Det enda ögonvittnet, Lisbeth Palme, blev skjuten i ryggen. Dessutom hade hon fått veta att den som blivit gripen var en lodis eller vad man ska kalla det. Under line-up blev han uppvisad tillsammans med välklädda, "rena" personen, och fru Palme kommenterade det hela med att det märks ju vem som är knarkare eller nått liknande. Jag skulle aldrig vilja bygga en mordutredning kring ett chockat vittne, som dessutom är i familj med offret och blev skjuten bakifrån.

    Är helt övertygad om att det var ett insiderjobb, för det har myglats väldigt under utredningen. Tyvärr kommer vi nog aldrig få veta vem som sköt Olof Palme...

  • Dinturiel

    Kan ju tillægga lite i er diskussion ang vittnets tygnd. Det har framkommit i undersøkningar att ett øgonvittne ær det minst pålitliga vittnet i en rættegång. Och definitivt øgonvittnen som ær næra familj med offret. I vissa lænder får inte ens familjemedlemmar vittna under rættegång eftersom deras vittnesmål omedvetet blir partiskt med offret.

Svar på tråden Tror ni Christer Pettersson mördade Palme?