• Erik

    2004 - juli - föräldrar del 4..........

    Sätter tråden i mina favoriter....

  • Erik

    igiftastankar: Erik diggar också "Hard rock hallelujah". Han skall helst se Lordi också på datorn eller i TV'n. :)

  • Erik

    igiftastankar: Jag brukar tänka så men egentligen önskar jag det inte. Brukar snarare önska att jag själv blev förkyld... Men ibland skulle jag göra vad som helst för att slippa jobba! :)

  • Erik

    Skytten: Ja, barns fantasi är inte som vår. :) T.ex tror sonen att det är Bockarna Bruse som är farliga och inte trollet...

  • Erik

    Har någon annan fått ett väldigt mammigt barn den senaste tiden?? Han är som en klängväxt på mig, även nattetid då han helst skall sova PÅ mig. Blir tokig!!! Han har varit förkyld i över 3 veckor så jag har inte lust att tvinga honom sova i sin egen säng. Dagis går jättebra! Inga problem när jag lämnar honom på morgonen. Han springer glatt in och leker, men annars så är han SÅÅÅ klängig! Visst är det mysigt att få en massa kramar och pussar men inte när jag skall laga mat t.ex.

    Sen har han också blivit väldigt medveten om omgivningen på ett annat sätt än tidigare. T.ex om någon skrattar åt honom över något han säger eller gör så kan han börja gråta och springa rakt i min famn. Även när han "skadar mig" (dunkar sitt huvud i mitt osv) och jag säger till honom så börjar han gråta. Väldigt lättrörd är han. Och det har han ALDRIG varit förr. Månne allt detta kan bero på förkylningen eller hör det till någon "period" i uppväxten?!?!

    Och en sak till; Han har blivit väldigt medveten om mörkret och det är som om han är rädd för det... Han vill inte gå själv uppför trappan till övervåningen som han alltid gjort förr (fast det varit mörkt) utan nu måste jag bära honom.

    Någon annan som känner igen sig???

  • Erik

    Det tycks ju vara en känslig ålder oberoende om dom har småsyskon eller inte...

  • Erik

    Erik skall bli storebror i månadsskiftet februari-mars 2007!! :) Är i v.21 just nu. Skall bli spännande fast det är lite skrämmande. Kommer man att klara av två barn under 3 år?!?! Ni som vet: Gör man det??? :)

  • Erik

    Erik kommer ju att vara 2 år och 7-8 månader när 2:an kommer. Vi vet redan att det blir en lillebror som skall heta Elias (enda namnet vi kommer överens om). :)

  • Erik

    Tack för alla grattisar!!

    Det känns som sagt jättekul att få en bebis men jag skulle gärna må lite bättre under graviditeten. Har sån hemsk foglossning. Startade redan i v.8 så jag vet inte hur det skall sluta. Jobbar nog ännu eftersom jag "bara" är kontorist men få se hur länge?!?!

  • Erik

    Erik kan följande färger: blå, grön, röd, gul, rosa och lila.
    Så kunde han räkna 1-12 men nu kan han bara räkna 4-8-9-12. :)

    Var på föräldrasamtal till dagis i går och fick höra lite mera om Erik som jag inte visste. Som att han är väldigt empatisk, kan använda saxen rätt (hemma får han inte ens hålls i en sax än)... osv. Och älskar att "baka" med trolldeg.

  • Erik

    Har era barn haft nå sömnstörningar?? Erik har vaknat flera gånger nu och varit vaken typ 30-45 minuter innan han somnat om mitt i natten. Undrar om det är mardrömmar eller nåt?? Han vill inte komma i vår säng eller nåt sånt men sitter klarvaken i sängen och pratar. Konstigt!?!?!

Svar på tråden 2004 - juli - föräldrar del 4..........