• SaraLotta

    Linköpingsmammor 2004-1

    Ny tråd då den gamla snart är stängd, igen...

    Någon ny fika på g?

  • Svar på tråden Linköpingsmammor 2004-1
  • SandraK

    Jag skriver väl lite här så att jag får med tråden bland favoriterna...

    Jag har inte så mycket för mig i veckorna, så jag kan nästan när som framöver. Fast nästa tisdag ska vi hem till en kompis direkt efter dagis, så då kan vi inte. Hur ser det ut för er andra?

  • Älskade Pärla

    Hejsan!

    Elias går på dagis tis-tors, de dagar brukar han vara alldeles för trött för att leka mera sen när han kommer hem, så antingen mån eller fredag eller om ni har lust att träffas lite tidigare, som kl 11? Då kan jag de andra dagarna oxå och kommer med ett barn istället.


    BF 29 november (tredje barnet)
  • Lillflickan

    Jag vill fika Mån - ons går Max på dagis tills klockan 1, annars kan jag nästan närsomhelst.


    ♥ Mamma till Adden, Gullan, Max & Embla ♥
  • TildisVildis

    Vad förutseende du är Lotta!
    Jag fikar gärna. Mathilda går ju olika dagar varannan vecka på dagis (m,o,f eller t,t). Men jag kan ju hämta henne tidigare så vi kan nästan när som helst. Det är onsdagsförmiddagar som inte fungerar för då har vi babymassage som är så jättemysigt!

  • penkan

    Vart ser du att tråden snart stängs ner?? Har alltid funderat på det.

    Jobbar som vanligt Får väll snart skaffa nr 3 så jag får vara hemma jag med

  • KaBe

    Hej!
    jag hinner aldrig fika mellan jobb och plugg ....Men jag vill gärna vara med i tråden! Måtte jag få en bebis till snart så jag får vara hemma igen
    Kramar

  • SaraLotta

    Jag var så förutseende att jag blev förvånad själv... Jo, tråden stängs när den varit igång i 3 månader, har jag för mig i alla fall. Och då tänkte jag att det vore smidigt att starta en ny innan det var för sent och då länka hit direkt. Så är ingen glömd heller.

    Ja du KaBe, vill du ha lite tips?

  • SandraK

    Härligt att det är någon som har huvudet på skaft Lotta! Jag är mer sån att jag kan tycka att det varit lite aktivitet på en tråd och när jag till slut går in och tittar på den ser att den är stängd... Då är det ju inte alltid lätt att hitta den nya.

    Angående fika så verkar det som om alla har lite olika dagistider, men alla som är mammalediga har dem väl bara till kl 14 som längst, så vi ska kanske sikta på någon eftermiddag nästa vecka? Vi kan alla dagar utom tisdag. Det går säkert bra att vara här (måste bara städa innan vi kan släppa in någon här...), men jag åker gärna ut till Lotta eller någon annanstans också!

  • KaBe

    Jag läser pedagogik, sen ingång på lärarprogrammet. Det är halvfart men tillsammans med dagistider och arbete 80% så känns det ibland som att tiden inte räcker till. Fast det är jätte roligt bör tilläggas! jag känner verkligen att jag utvecklas. Sen är det ju alltid roligt att plugga .

    Tack för erbjudandet Lotta! fast jag tror nog att jag minns det mest elemtära
    Kramar

Svar på tråden Linköpingsmammor 2004-1