• Glass

    MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!

    först måste jag bara fråga vad reunion är för något, sen kan jag kanske komma med några små råd till dig.

  • Glass

    Jag har absolut ingen mirakelkur, för de finns inte, tyvärr
    Vad du däremot kan prova under en begränsad tid eftersom forskningen fortfarande inte har visat om det blir några bestående skador på när man håller på för länge. Hm.. vad konstigt det blev... I alla fall så testa att skippa allt bröd, pasta, potatis, ris, socker, mjöl och ät bara växter och kött.
    Proteinet mättar bra och dieten går ut på att man faktiskt äter mindre energi men man är mätt. Se bara till att få i dig 2-3 matskedar bra fett varje dag. Våra kroppar är inte alls pigga på att förbränna fett om de inte får fett också. Dricka 1.5-2.5 liter vatten per dag kan ha en bra effekt på nedgången.

    Jag har ju ingen aning om hur du lever ditt liv just nu, men om du inte motionerar så börja ialla fall att gå rätt långa promenader. Om du inte är gravid så kan du ju ut och gå på morgonen innan du ätit frukost, det gör att din kropp förbränner lite extra fett, drick gärna ett koppa kaffe innan eller kanske te. Koffeinet ökar fettutsöndringen från våra fettceller lite lite grann, så det kan ju alltid ge något.
    Förresten så utgår jag ifrån att du inte är gravid!
    Jag har ingen aning om hur det här påverkar mjölken om du ammar, så det får du isåfall kolla upp.

    Hm... har jag missat något? Fråga gärna i såfall, jag är här ett tag till

  • Glass

    Hugos mamma - Jag tycker inte att den dieten är vidare bra varken för ens kropp, psyke eller någonting. Det är svält och det kommer att innebära att kroppen går in i svältläge och man kommer att lägga på sig mer när man väl börjar äta och få problem med att få upp ämnesomsättningen igen.

  • Glass

    Jag ber om ursäkt till Hugos mamma.
    Jag slarvläste ditt inlägg lite

    Den metoden som jag föreslog är ju en variant av atkins och den funkar. Man kan gå ner 3-5 kilo i vekcan, men givetvis är det både muskler, vatten och fett som försvinner. Man behöver inte heller gå upp alting igen även om amn måste räkna med att man går upp 1-3 kilo eftersom glykoslagren fylls igen.

Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!