• Tonx

    lugnande naturläkemedel för bebisar?

    Men varför inte välling? Det finns väl knappt nån bättre kvällsmat för småttingar!
    Testa att ge en ordentlig omgång mat till kvällen och toppa med en flaska välling tills hon nästan storknar.

  • Tonx
    kozzan skrev 2006-12-11 20:43:28 följande:
    tonx: största anledning till varför vi inte vill köra m välling varje kväll är fär att hon inte ska bli beroende av en flaaska välling innan hon somnar sen är hon till 99%säkerhet mjölkallergiker därför har vi inte velat mixtra med det förns utredningen är klar.aster: det r nog som du skriver, att de andas in det och blir dåsiga av det...
    Måste ändå undra varför det är så illa om hon vill ha välling till kvällen? Det är ju jättenyttigt och mättar väldigt bra, också är det ofta ett bra sätt att varva ner på, att ligga och dricka välling.
    Vet inte om det finns välling för mjölkallergiker?

    Men, gör som ni vill
  • Tonx
    kozzan skrev 2006-12-11 21:03:07 följande:
    Tonx: är välling verkligen så nyttigt, varför används det inte i fler länder iså fall? hon har fått smaka välling en gång och då bara spotta hon och som jag skrev, hon kan visst få välling om hon vill ha det och om det finns mjölkfri men inte varje kväll.
    Ja, välling är nyttigt. Min dotter levde på enbart välling i flera månader eftersom hon är matvägrare, inga problem, hon fick i sig allt hon behövde genom den.

    Tycker du resonerar lite konstigt faktist. Om det nu skulle funka, tycker du inte att god sömn är att föredra framför rädslan att skapa "dåliga" vanor?
Svar på tråden lugnande naturläkemedel för bebisar?