• Anonym (undrar..)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    som rubriken låter undrar jag hur ofta ni suger av era killar??

    Vi hade nyss en livlig diskussion här hemma efterssom killen tjatat i flera dagar ..jag har helt enkelt inte haft lust..dessutom vill han ofta att jag ska göra det när han måste till jobbet om typ en kvart eller nåt, inte nog med att det blir under tidspress, jag blir lämnad skitkåt oxå!! Jag har perioder jag vill ha sex, likadant går det i perioder då jag vill suga av honom... sen tänder jag faktiskt inte på tjat heller... men men. han blev iallafall arg för han tycker inte jag gjort det på länge nu, och han säger dessutom att han alltid måste be om det, fast det tycker inte jag att han måste..

    han säger att jag inte gett honom en avsugning på över en månad, men jag menar att jag gjorde det förra veckan...

    så..hur ofta suger ni av era killar? är det oftast i samband med annan sex, eller blir det rena avsugningar? måste killen oftast be om det eller gör ni det av er själv??

  • Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?
  • Anonym (Usch)

    motalatjej:
    Jag håller inte med om att sperman inte smakar, eller åtminstone tror jag det eftersom lukten inte är någon höjdare.. Min karls sperma luktar sött-unket på något vis.. usch, skulle inte vilja smaka.

  • Anonym

    2 år sedan jag sög av min kille, d är d värsta jag vet!
    SKIT ÄCKLIGT TYcKER JAG...
    han tjatar o jag vägrar...

  • Ajsen

    Jag brukar säga så här till min sambo: Luktar du gott om snoppen ska jag suga...annars får du vara utan!!


    Enkla saker gör vardagen lättare
  • Anonym (frukten)

    Sedan är det ju så att olika killar smakar olika där nere, vissa smakar ok, andra blä. Det behöver inte ha med hygien att göra, det är vad man äter och säkert en massa andra saker som spelar in. Antagligen samma sak med oss tjejer, en del smakar bättre, andra sämre. Inget mer med det.

  • Anonym

    Om min kille e relativt ny duschad så suger jag gärna av honom!! Men jag skulle aldrig svälja!! Bläää..

  • Anonym (lovely)
    Elis är min kärlek skrev 2006-12-14 21:09:45 följande:
    Men ursäkta, måste bara fråga er en sak. Finns det verkligen någon som tycker om att svälja det egentligen??? Fy säger jag bara!!
    jag älskar det, jag sväljer alltid
  • Anonym (bläää)

    ALDRIG! Jag är 35 och har gjort det EN gång i mitt liv - ALDRIG mer! Har haft ett tiotal pojkvänner - men glöm att jag skulle göra nåt sånt. Kan suga en stund, men skulle ALDRIG suga av! VARFÖR???
    Först o främst osmakligt o avtändande - sedan vill väl inte jag gå miste om sexet - jag vill ju han ska komma I mig! så som förspel så är det ok - men sen får han allt ta mig bra o hårt som tack

  • Anonym (olika)

    Suger gärna min kille o suger av.. sväljer lite beroende på vad jag själv känner för + att om jag ALLTID sväljer så blir det ju en vana för honom.
    Jag vet iaf att om vi ätit tacos el nån rätt med rå lök så är det no no no ingen sats i munnen = bad taste då

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?