• Anonym (undrar..)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    som rubriken låter undrar jag hur ofta ni suger av era killar??

    Vi hade nyss en livlig diskussion här hemma efterssom killen tjatat i flera dagar ..jag har helt enkelt inte haft lust..dessutom vill han ofta att jag ska göra det när han måste till jobbet om typ en kvart eller nåt, inte nog med att det blir under tidspress, jag blir lämnad skitkåt oxå!! Jag har perioder jag vill ha sex, likadant går det i perioder då jag vill suga av honom... sen tänder jag faktiskt inte på tjat heller... men men. han blev iallafall arg för han tycker inte jag gjort det på länge nu, och han säger dessutom att han alltid måste be om det, fast det tycker inte jag att han måste..

    han säger att jag inte gett honom en avsugning på över en månad, men jag menar att jag gjorde det förra veckan...

    så..hur ofta suger ni av era killar? är det oftast i samband med annan sex, eller blir det rena avsugningar? måste killen oftast be om det eller gör ni det av er själv??

  • Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?
  • Anonym (nej nej)

    Anonym (KILLE)
    Som föregående skribent skrev TÖNT.

    Om du värderar ditt förhållande i hurvida hon suger eller inte så är du inget att ha ändå. Så hon borde kanske dra på egen hand.

  • elinvd

    har distansförhållande, men när vi träffas blir det minst varje dag. Älskar att göra det. Men får lite kramp i käkarna efter ett tag pga storleken. :-O

  • Anonym (sugen)

    Är gravid nu och har ingen vidare sexlust, det är bara bökigt, magen är ivägen osv. Så nu suger jag honom ungefär varannan-var tredje dag. Det gillar han, han är väldigt kåt av sig :) Och jag har inget emot det. Är upphetsande att se och känna hur kåt han blir när jag tar den riktigt djupt.

  • Anonym (ofta)

    Jag gör det nästan varje gång vi har sex.
    Tänder otroligt mycket på att se honom njuta.
    Men låter inte honom komma innan vi haft samlag

  • Natli

    Har tyvärr inte sett min kille på över 7 månader (pga svensk byråkrati, han är inte svensk och ansökt om uppehållstillstånd och kommer nu hit nästa vecka *ler) Men för att återgå till frågan =)
    Brukar oftast bli vid självaste sexakten. Har väl hänt att jag har gjort det när vi inte har haft sex men brukar oftast bli extremt kåt och vill ha sex så det slutar inte alltid med att jag bara ger honom en avsugning.
    Men eftersom jag nu inte sett honom på 7 mån och är gravid i 9 månaden så känner jag inte för sex och stackarn har fått "klara sig själv" all denna tid så det blir väl till att ge honom minst en avsugning varje dag :P

    Men skulle aldrig göra det om jag kände mig "tvingad" till det. Då blir det ju så stelt på något sett. Ska jag suga så ska det vara för att jag vill och inte för att han inte "fått en" på länge. Inget jäkla schema man går efter ju utan handlar om att njuta.

  • Anonym

    nästan aldrig eftersom han inte slickar mig nåt mer *saknar*

    Vi har sex ibland. Han visar dock aldrig, eller ber om, att få bli avsugen. Skulle han visa att han önskade det så skulle jag kanske göra det om jag kände mig på humör, men då vill jag ha nåt i gengäld också. Han slickade mig nästan varje gång innan vi hade samlag de första 4-5 åren, för det är enda sätter jag vekligen kan komma, och bli riktigt kåt, på. Då sög jag honom kanske var tredje gång vi hade sex. Nu har han slutat helt att slicka och därför är det mer en principgrej att jag inte suger. För jag tycker sex handlar om att ge och ta och vill han inget ge så..

    han kanske aldrig har gillat oralsex men eftersom jag är rädd för att bli sårad av svaret så frågar jag inget. Man kan ju leva utan det också!

  • Anonym

    helst aldrig, tycker det är jobbigt, känner mej lite taskig för han vill det gärna.
    Har en fråga till er tjejer: suger ni av eran kille efter ni har pippat?

  • Anonym

    så sällan som möjligt .
    Likadant med sex

    Är inte mycket för sex

  • Anonym

    Anonym inlägg 128: Nej! Verkligen inte EFTER att vi har haft sex! Jag gör det bara om han är nyduschad å fräsch, annars får jag kväljningar! Kan inte ens pussa honom på munnen efter att han har slickat mig. Så kräsmagad är jag

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?