• Anonym (undrar..)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    som rubriken låter undrar jag hur ofta ni suger av era killar??

    Vi hade nyss en livlig diskussion här hemma efterssom killen tjatat i flera dagar ..jag har helt enkelt inte haft lust..dessutom vill han ofta att jag ska göra det när han måste till jobbet om typ en kvart eller nåt, inte nog med att det blir under tidspress, jag blir lämnad skitkåt oxå!! Jag har perioder jag vill ha sex, likadant går det i perioder då jag vill suga av honom... sen tänder jag faktiskt inte på tjat heller... men men. han blev iallafall arg för han tycker inte jag gjort det på länge nu, och han säger dessutom att han alltid måste be om det, fast det tycker inte jag att han måste..

    han säger att jag inte gett honom en avsugning på över en månad, men jag menar att jag gjorde det förra veckan...

    så..hur ofta suger ni av era killar? är det oftast i samband med annan sex, eller blir det rena avsugningar? måste killen oftast be om det eller gör ni det av er själv??

  • Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?
  • Anonym (Usch)

    lovely:
    För det första så har min man aldrig bett om att jag ska suga av honom (även om jag vet att han vill) och för det andra så har jag aldrig sagt det till honom att jag tycker att det känns äckligt. Det skulle jag aldrig säga för att jag vill inte såra honom. Men han vet att jag inte gillar idén och ber därför inte om det. Jag kan inte rå för hur jag känner och sex ska ju inte vara en plåga. Jag är ju hans partner och kvinna och vi ska samarbeta och njuta ihop. Jag är ju ingen tjänarinna som ska uppfylla hans önskningar hur hemskt jag än tycker att det är. Han har sagt att han vill absolut inte att jag gör något som jag inte vill. Han respekterar mina känslor och tar absolut inte illa upp. Men när vi har sex så älskar vi och det innebär ju självklart att allt som vi gör går i kärlekens tecken. Om jag skulle tvingas till att suga av honom så vore ju det knappast en kärleksakt... Men jag ska erkänna att jag avundas er som gillar att suga av era män, för jag skulle önska att jag klarade av att göra det själv..

  • Anonym (Usch)

    Olyckan:
    Ja, till 99 % i alla fall.. Har hänt enstaka gånger att jag njutit av att han slickat men det är sällsynt...

  • Anonym (Gillar det)

    Sugernästan alltid av min sambo i samband med sex. När jag har mens är ingen av oss pigg på att ha samlag. Då brukar jag suga av honom om han e kåt. Tyvärr blir jag ju oxå kåt då, men då får han "betala igen" så fort det går

  • Anonym

    kanske varannan dag ungefär. ibland mer ibland mindre. han behöver inte tjata för jag gillar det verkligen :D

  • Anonym

    Jag har verkligen varit dålig på allt som har med sex att göra sedan vår dotter föddes.. hon är nu över ett år och jag känner att jag har börjat hittat tillbaka till mig själv. Nu har vi 6 ofta men det tog ett bra tag.
    Tänder verkligen inte heller på tjat och det är nog därför jag har väntat med att komma tillbaka till det normala. Avsugningar ja.. tjat tjat tjat... det gör bara att man inte vill .. men nu har det blivit väldigt ofta...Det är nog för att min sambo slutade att tjata och då ville JAG verkligen.
    Killar ni får inte tjata på oss jag tycker att det är bättre att hinta lite utan att snacka så mycket. Vid tjat känner man sådant mindervärdeskomplex eller vad man ska säga man känner sig skyldig för att det var så längesedan lixom..man står lixom i en slags skuld när man man står där och suger och det är inte tändande.. hmm ja de var mina tankar och mina erfarenheter..

  • Anonym (varje dag)

    ofta !!! Jag älskar att suga så det blir varje dag faktiskt. Min kille är lyckligt lottad enligt honom själv. Men så slickar han mig varje dag oxå hehe, så jag är ganska lycklig ja med

  • Anonym (pillan)

    LIte olika det där... kanske någon gång i månaden??!
    Då menar jag ren avsugning, inte förspel eller så.
    Självklart ska du inte göra det om du inte vill, men du kan ju säga (eller ta initiativ) att du oxå vill bli omhändertagen??
    Ibland gör jag det "självmant" o ibland frågar maken snällt*S*

  • Anonym (pillan)

    glömde,sväljer såklart, har inga problem med det.

  • Anonym

    min pojkvän tycker det är äckligt med avsugningar, han tycker att det är horigt.. Varför vet jag inte för jag gillar att ge oralsex, men det är väl bara att acceptera..

  • Anonym (ledsen)

    Klarar helt enkelt inte av min man..han är för stor för att kunna genomföra detta...rätt glad över det förjag har aldrig tyckt det är någon hit!

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?