Inlägg från: brinkly |Visa alla inlägg
  • brinkly

    Det supergoa gänget del IV

    Skönt med ny tråd!


    Puh vilken dag... amma amma amma! Nu sover d i vår säng - sött!
    Jag gick och färgade och klippte mig den 7e och så kom d den 8e - snygg på förlossningen *ler*
    Hur har ni det med eftervärkar och värkar när livmoderna drar ihop sig? Sen undar jag (de sydde mig med ett stygn) när stygnen försvinner (de skulle ju försvinna av sig sjäv). Har slutat blöda men har lite flytning som är (ursäkta) lite som "snor"... normalt?!
  • brinkly

    Äntligen lite action Katten!! Hoppas nu att den lille kommer ut i natt!! Lycka till!!!


    Tack för alla svar om avslag (haha så knäppt att sitta och skriva inägg om det!). Mitt avslag har slutat men som sagt igår kom lite slemm... och jag tyckte jag såg liten svart bit tråd...
    Jag har sen ont i magen lite då och då... klart den ska ju dra ihop sig nu. Min har minskat med hälften i natt bara (nu syns magen inte om jag har en lite tjockare tröja op mig ).
    Nu ut på promenade och stora tjejerna ska få prov dra vagnen... (de har 3 kompisar här så det är fullt hus (nej det var det redan innan) med 7 kids).
    Kram kram 
  • brinkly

    seSSa--> det är verkligen mysigt att promenera med vagnen, jag har fortfarande ont i bäckenet så det blir inte så lång promenader men lite längre varje dag.

  • brinkly

    Jag skulle aldrig ha sagt ngt om att mitt avslag var borta --> började blöda mkt igen igår vid 16-tiden, ringde GYN-akuten och de tyckte jag skulle komma in. Så jag var där och de kollade mig och jag hade en heldel blod kvar i livmodern... suck! Fick tabletter att ta så det skulle komma ut, gör ganska ont. Känner mig lite orolig. Men har återkoll torsdag eller fredag för att kolla att allt är bra. Hade bra Hb så det känns ju bra. Och ingen infektion.


    Kram kram
  • brinkly

    Lotta--> om man inte har feber och avslaget luktar och att man knappt kan röra magen utan att man får jätte ont - har man inte infektion. Du behöver inte oroa dig. Att man forsätter att blöda kan vara pga att en liten del av en hinna har stannat kvar där inne och den måste ut, då gör kroppen så att den blöder vidare tills hinnan hänger med ut... fiffigt men lite orolig blir man ju när det komme rött blod...


    Tabletterna ska dra ihop livmodern lite snabbare, när man har väntat tvillingar har ju livmodern var såååå stor, väget mer 1 kg och nu ska den tillbaka till sin 60g (vilket en icke gravid livmoder väger). Tabletterna heter Methergine.
  • brinkly

    Lotta--> har samma problem. De sa på bb att de inte störs av att ha bajs i bläjan när de sover...(känns inte så kul att låta dem sova med bajsblöja, jag vet). Men de tyckte inte man skulle väcka ett sovande barn barar för att byta... Jag brukar själv försöka byta direkt om de bajsar när jag ammar, liksom avbryta amninen, byta (då med dåv belysning) och sen amma klart honom och hoppas på att han somnar... Men det funkar inte om han bajsar efter man lagt ner honom i sängen o han sover... då får du låssas som det regnar antar jag!

  • brinkly

    Napp då tjejer... har provat lite med mina killa. De verkar gilla idén men de tappar taget ibland. På bb sa de att tidigast när de är 3 veckor...oj de är bara 12 dagar... men men. Hur gör ni?!

  • brinkly

    Hej hej!


    Har varit på sjukhuset på efterkoll av mitt avslag. Nu verkar allt ok. Skönt. Har också varit på hörselkoll med killarn. Allt bra!
    Vi provar napp lite här och där, bl a i bilen. Verkar ok, men som sagt den ramlar ut ibland (ganska ofta).
    Imorgon ska vi också till BVC, hoppas killarna gått upp lika bra som Viggo!
  • brinkly

    seSSa--> Ruben sover ganska ok på natten, men Ted är helt hopplös. Han vaknar vid 2-tiden och är den vaken ett helt "sov-pass" dvs 4 timmar, så vid 6 när jag ska sova, ska stora tjejerna gå upp för att hinna til skolan som börjar 8.15... men det måste gå att vända på detta. Hur vet jag inte, hur får man dem att vara mer vakna på dagen, kvällen? Kan kanske ge extra mat, kanske ersättning också där mitt i natten så de blir helt proppmätta oc h somnar...


    Miniforn trodde jag var mot bubblor i magen...
  • brinkly

    Grattis Katten!!! Fin hon är och fint namn!!! JÄTTE GRATTIS!!!! Kram

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV