Inlägg från: KattenJanson |Visa alla inlägg
  • KattenJanson

    Det supergoa gänget del IV

    Lotta - lider verkligen med dig och din mjölkfria kost. Det är ingen höjdare. Finns inga goda alternativ. Jag har uteslutit en del mjölk i min kost men inte helt och hållet.

    Det där med kläder. Ja, jag kör också med body och mjukisbyxa för det mesta. Tycker att det är smidigast.

    Böcker?? Hinner du att läsa??!! lyllos... Däremot har jag lånat en cd-bok på bibilioteket. Tänkte prova med det när man ammar. Annars tycker jag att tv:n är på alldeles för mycket nu när man går hemma. Men nej, jag har inte läst böckerna som du frågar om.

    1) Plitor på armarna har jag också fått en hel del. Försöker smörja lite extra men det verkar inte hjälpa. Istället pillar och klämmer jag och nu kommer jag säkert bli jätteärrig.

    2) Mejas händer är oftast kalla. Hon ligger ju och viftar med dem och när hon ska sova så vill hon inte ha händerna under täcket. Tror inte att det är ovanligt med kalla bebishänder.

    Vilken tur att du får se Grey's istället. Det bilr iaf för tok på dyrt att gå på tupperware.

    Jag bor i Hultsfred. Så hit får ni komma när ni ska gå på Astrid Lindgrens Värld sen när våra småttingar är lite större.

    Nu är sambon hemma - ska gå och vara lite social. hejsvejs

  • KattenJanson

    Vilka duktiga bebisar vi har!! Igår var vi på vägning och mätning. Nu har även Meja spräckt 5-kilosgränsen (5020) men fortfarande 59 lång. Härligt att hon får lite hull på sina söta lår

    Nu ligger hon på skötbordet precis bredvid mig och storknar nästan av skratt åt mobilen som hänger ovanför. Det är vår bästa barnvakt. Fast man måste såklart vara nära hela tiden iaf.

    Den 20 ska vi på tvåmånaderskontroll. Den 14:e ska jag på återbesök. Ser jag inte fram emot.

    Jag har blivit så förkyld och har ont i halsen. Men Meja är inte sjuk än. kan hon klara sig eller är det omöjligt att slippa?

    Är det några intressanta åk från Åre idag. Måste kolla iså fall.

    Nu ska vi vila en stund på soffan. Man är lite tröttare när man dessutom är sjuk. Fast vi har haft tre-fyra bra nätter nu. Hon somnar vid 22-23, sover till ca 02, äter och sover till 05.30, äter och vaknar igen vid 0730. Sen har vi en liten vaken stund. Byter om och jag äter frukost och sen brukar hon vila en stund igen och det ska jag också försöka göra idag.

    ha en bra dag tjejer. kramkram

  • KattenJanson

    Godkväll!

    Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Vi har varit och shoppat lite möbler till sovrummet. Blev himla bra. En ny byrå, sängbord, lite tavlor och annat smått o gott. Meja är så himla lätt att ha med sig på sådana äventyr. Snäll hela tiden. Skönt!

    Meja är också en hejare på att ligga som en ostbåge/banan ibland. Men hon lägger sig så själv och hon kan lätt ändra ställning igen så hon måste ju ligga så för att hon tycker att det är skönt.

    Lite skorv har hon också, men inte så himla mycket. Smörjer inget men har olja i badvattnet.

    Melodifestivalen ska jag erkänna att jag har dålig koll på. Ska väl försöka se finalen men hänger inte med i deltävlingarna.

    Kul med avtryck i olika former o färger. Jag är glad att vi gjorde gipsavgjutning på Mejas hand och fot.

    Min förkylning är nog på bättringsvägen men stackars Meja ligger och snorar och hostar. Inte kul alls men vad gör man? Försöker få henne att andas fritt åtminstone. Hoppas att det inte blir långvarigt.

    Nu är det dags att gå o sova. Förhoppningsvis iaf beroende på hur lilltjejen mår.

    kram o gonatt!

  • KattenJanson

    Kram på alla hjärtans dag till er alla!

    Nu har jag oxå varit på efterkontroll. Skönt att ha det avklarat. BM tyckte att det hade läkt bra men det var lite spänt fortfarande. Inte så elastisk än. Kanske därför det inte har känts helt ok när vi har provat att vuxenmysa. Blodtryck 110/70 och blodvärde 140 och 4 kilo kvar till inskrivningsvikten. Fick utskrivet minipiller, är det fler som knaprar sådana?

    angånde Willys blöjor så köpte jag hem midi igår. 4-9kg står det på paketen men det var på tok för stora till Meja. Tejpbitarna gick omlott. Det såg helknasigt ut. Så vi får ge oss ut och köpa Pampers eller Liberos miniblöjor idag.

    Har varit in och kikat på bilder som ni lagt upp. Jättefina! Jag har också lagt upp några till på Mejaplutten.

    Lotta - skön natt! Hoppas att det håller i sig. Så länge sover inte Meja men jag tycker inte att nätterna är jobbiga, jag tycker att det funkar bra. Känner mig hyfsat utvilad.

    Misun - härligt med blommor.

    Nu ska vi snart iväg och handla lite gott käk till kvällen.

    ha en bra dag och mysig kväll med era familjer. kramkram

  • KattenJanson

    Go'morron (?!) Jag och Meja har nyss stigit upp. Helt otroligt vad vi har sovit. Har förvisso varit vaken några omgångar. Bytt blöja, lekte lite vid halv sex imorse men vi har somnat om varje gång. Först nu som vi lämnar sovrummet. Skönt. Vi är nog lite extra trötta båda två pga förkylningarna som vi inte blivit av med än.

    Brinkly - skönt att det gick bra på bvc. Sjukgymnastik, vad gör de då?

    Q- Håller med Lotta! Vilka fina bilder på Elina. Hon ser så härligt busig ut

    Syster - Hoppas att Maja är på bättre humör idag!

    Var precis och hämtade posten. Jätteroliga saker idag. Ett paket från mamma, hon har stickat en supersöt vit liten kofta. Ett annat paket från faster i tyskland. En mörklblå sparkdräkt och ett set ytterkläder i gult. Dessutom kom bokreakatalogen från Bokia. Här ska det beställas böcker!!

    ha en bra dag!

  • KattenJanson

    seSSa - sååå söt León är!!

    Misun - verkligen praktisk resesäng! Vad var det för bok du skrev om? Nyfniken...

    Lotta - Meja brukar bli lit orolig i sömnen när det är dags för mat, hon liksom letar efter bröstet antar jag. Jag brukar oftast ta upp henne medans hon sover/är halvvaken och lägga henne till bröstet och då börjar hon äta med en gång.

    puh...idag har jag tagit tag i ett tråkigt projekt. Har rensat bland massa papper, kvitton, bankpapper, från skatteverket och försäkringskassan, kvitto och garantipapper med mera med mera och sorterat in i en pärm. Har aldrig slarvat med sådant tidigare men sedan vi har renoverat så tycker jag att jag har varit en slarver när det gäller sådant. Men nu är det gjort. skönt.

    Annars har det varit en lugn helg. Tacokväll i fredags hos några goda vänner. Långpromenad och fika i lördags och som sagt. Städ- & röjdag idag.

    Meja var supersnäll i fredagskväll. Hon är lätt att ha med. Hon var vaken jättemycket så hon sov stor del av dagen igår.

    På tisdag ska vi på babymassage igen. Det ska bli trevligt.

  • KattenJanson

    Åh brinkly - hoppas att lilltjejen mår bättre snart. Har en kompis vars son har likadant. Han blev sjuk på flyget hem från thailand en gång. Det var lite jobbigt har hon berättat.

    Stackars dig med sessa. Det räcker inte alltid med att de är så söta, man vill gärna sova lite också...

    hmmm. känns dumt att skriva att allt är bra här. Men vi har haft en bra natt. Hon sov från 21.45 till 02.50, åt på en kvart, somnade om till kl 06.15, åt igen och sov till nyss. Men nu är det dags för blöjbyte.

    hörs snart igen. Kram

  • KattenJanson

    misun - boken! vad var det för bok du pratade om där du följer Kajsas utveckling?
    Meja har också mycket oroligare sömn, oftast efter 05 på morgonen. AW? Vad är det då? Jag kan verkligen ingenting...

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV