Inlägg från: KattenJanson |Visa alla inlägg
  • KattenJanson

    Det supergoa gänget del IV

    Då får det bli en sådan bok här med!! Tack för tipset!

    Har lagt ut lite fler bilder på Mejaplutten.

    Vad som brukar funka här när hon inte kommer till ro för kvällen, är ett bad och lite babymassage. Igår somnade hon medans jag masserade, sov igenom påklädning av pyjamas också.

    Q - skönt att det går åt rätt håll iaf. skickar krya-på-er hälsningar

    Lotta och Misun - hur går det med dagens städande. Här händer ingenting. Jag mår lite illa idag. Kan inte sätta fingret på vad det är. Knasont i magen, kan inte äta, börjar bli lite yrslig. Försöker åtminstone dricka.

    Fick ett sms av en kompis som döpte sin son i helgen att de hade överraskat hela sällskapet med att gifta sig också. härligt!

  • KattenJanson

    Q- det där med mat är lite jobbigt. Försök iaf alltid att ha frukt hemma. Bananer, apelsiner och äpplen finns alltid här numera. Mackor går snabbt. Jag har ett rågbröd, håller sig mätt längre. Varma koppen funkar också. Vanligtvis hade jag förmodligen tipsat om fler saker men mår inte så bra och orkar inte tänka på mat just nu.

    Meja somnade just i sitt babygym. Jobbigt att leka Ska försöka vila lite jag med..

  • KattenJanson

    härligt Brinkly med en resa!! Hoppas att ni får rum på hotellet du skrev om, verkar kanon! Hoppas att Ted kryar på sig snart.

    Idag har vi varit på babymassage och vägning och mätning. Hela 61 cm och vägde 5330g.

    Efter BVC tog jag och en annan mamma sällskap på en långpromenad.

    Efter det var jag och storhandlade med svärmor och sen fikade vi hos henne. Dock ingen semla trots fettisdag.

    Har dessutom fixat presenter till två 35-åringar som sa ha lite fest på lördag.

    Så vi har varit på språng sedan halv nio imorse, men just nu är Meja pigg som en mört iaf. Men nu kommer sambon hem så då kan de leka lite. Hon kommer nog sova gott inatt (igen)

    Grrr...häromnatten hade jag sönder mina glasögon. Vällte ner dem från sängbordet i sömnen och sen när jag skulle upp på natten så trampade jag på dem. Men jag ringde faktiskt försäkringsbolaget så de skickade papper som optikern ska fylla i. Självrisken är 800. skönt! Förvisso är det ett visst åldersavdrag om glasögonen är äldre än två år. (vilket jag tror att de är, får kolla med optikern) Men skönt att slippa betala fullt pris för ett par nya iaf.

    Mia - vet du vad boken om mig som du fick till Kajsa kostar. Har designtorget en webshop. Kan jag förvisso själv kolla...*kollar*...nej, det hade de visst inte. Synd. Vill också ha en liten annorlunda sådan bok. Tycker att de vanliga är lite tråkiga.

  • KattenJanson

    hilfe! Har fått hem tre bågar idag från optikern. Bild i galleriet. Är det några som ni tycker passar. Imorgon skulle det komma in några nya som jag kunde testa. Var ärliga, jag kan ta det . Känner mig inte säker på någon an dem än.

  • KattenJanson

    Q- fina väskor, men jag har en sambo som får krupp om jag kommer hem med en väska till. 7 st! det var inte lite det

    Meja greppar inte heller något på gymmet men hon tar på figurerna så att de rör sig o låter.

    brinkly - fick ni rum på hotellet?

  • KattenJanson

    god kväll

    Dricker te och kollar stockholm live samtidigt som jag provar bågar. Ser lite dåligt bara

    Meja somnar vilken sekund som helst i sambons famn, så mysigt så!

    Lotta - nä jag lekte lite med bilderna. Men det stämmer att jag har mörkt hår. Däremot är inte färgerna på bågarna definitiva, de finns i flera färger. Men visst är det svårt att välja, men det känns lite akut eftersom jag just nu bara har ett par gamla glasögon som inte har rätt styrka. Har huvudvärk...

    lite fler bilder på Meja också...

  • KattenJanson

    god morgon! Ännu en helt ok natt. Somnar vid 22-23, äter första gången vid 02 och andra gången vid 05 och därefter får honn ligga kvar i vår säng för då är hon lite orolig i sömnen och då är det lättare om hon ligger hos oss. Vi gick upp vid 08.

    Tack Brinkly Hoppas att ni får bo gratis. Så gjorde vi ofta när jag jobbade som reseledare, utnyttjade lite kontakter. Det måste man...

    Lotta - vi har en bomullsfilt till Meja, väldigt luftig och lätt att andas igenom om hon skulle få den över ansiktet. Men allt som oftast så sparkar hon av sig den i sömnen. Hon brukar iaf alltid vara varm o go'. Kudde har vi en som vi köpte på babyproffsen. Från Rätt Start, sängkudde exklusiv (så heter den) den skulle enligt försäljaren vara den bästa (såklart!!) Men det är bra, bred så att den täcker hela spjälsängen på bredden. Har en från samma märke fast mindre till vagnen.

    Mia - nästa vecka ska vi gå på öppna förskolan för första gången. Det är fyra gånger i veckan här men på onsdag eftermiddag brukar de minsta samlas. Fast just nu är det nog mest för föräldrarnas skull. Men det är ungefär samma upplägg som du skrev. Lite lek och sång först och sen är det fika för de vuxna.

    Vi är en ganska liten mammagrupp, 6 mammor med barn och det är jag och en annan mamma som fick i slutet av december, 18:e och 28:e och vi håller ihop, vi är dessutom båda inflyttade och känner inte så många andra så det är jättekul. De andra mammorna har alla barn som är ca 4-5 månader gamla och en del av dem har dessutom barn sedan innan så de har liksom sitt umgänge på sitt håll, men på de organiserade mammaträffarna via BVC ses vi såklart.

    Nu ska jag försöka hinna med en dusch medans lillskruttan sover en stund. Ikväll ska vi på kalas. Svärmor fyller 55.

    Mia - har ni fått någon väderrapport från Skåne. Mina föräldrar är iaf hemma och jobbfria idag. Mamma är dagmamma och det var ingen som ville ge sig ut och köra för att lämna barn och pappa är kör potatisbil och hans chef har ställt in dagens transporter. Det var sådant man längtade efter när man gick i skolan, slippa åka pga snön.

    vid 12.30 ska jag till optikern igen, synundersökning och testa nya bågar. Tack till er som kollade, verkar eniga om de nedersta - håller med! Sambon också men jag har ändå inte bestämt mig än. Svårt!

    ha en bra dag! kram från mej och meja!

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV