Inlägg från: KattenJanson |Visa alla inlägg
  • KattenJanson

    Det supergoa gänget del IV

    Skönt seSSa! Hoppas att det håller i sig!

    Syster - Håller med misun! Behöver du ställa en klocka på ringning för att komma upp på morgonen, vilken lyx. Det behövs verkligen inte här. säremot kan vi ligga och mysa länge i sängen och småslumra lite på morgonen.

    Igår var vi på lite kalas och Meja blev lite övertrött och hade svårt att komma till ro när vi kom hem så jag gick med henne i ett nedsläckt och tyst hus och nynnade lite och till slut så gav hon upp, då var klockan 00, sen sov hon till 04, åt och sov till 07. Nu ligger hon på soffan och tuttar lite på nappen och hon har precis dragit upp snutten framför ansiktet. Hon gillar att gömma ansiktet. Hon lär nog sova ikapp lite idag eftersom hon var vaken så mycket igår.

    Lotta - JA, Meja vill nästan inte göra annat än dra sig upp. Speciellt om man sitter i soffan och har fötterna på soffbordskanten och så sitter hon på min mage och lutar ryggen mot mina ben i en halvsittande ställning. Om hon får hålla i mina pekfingrar så drar hon sig upp själv i sittande ställning. Hon är jättestark i nacken (tycker jag iaf) Hon älskar att sitta upprätt. Även om man håller henne i stående ställning så älskar hon att hoppa. Ibland får hon in en ordentlig rytm och kan hoppa flera gånger på raken. Ska bli kul sen när man kan ta fram hoppgungan. Den blir nog en succé för Meja. Hon är så sprallig och ligger sällan still om hon är vaken. Inte på skötbordet heller, ibland är det svårt att få på blöjan för att hon inte ligger still.

    ang. ögonfärg så är Mejas ögon bruna, tror inte att det kommer att ändra sig. De var jättemörka redan från början.

    brinkly - hoppas att du mår lite bättre idag. Feber är inte roligt. skickar en krya-på-dig-kram

    Nu ska jag äta lite frukost.

  • KattenJanson

    misun - om jag har ett sprängfyllt bröst så kan jag pumpa ut ca 120-130 ml och de gånger Meja har fått flaska så har hon ätit mellan 80-100 ml. Men jag tyckte det var lite svårt i början. Jag kör med Apotekets handpump, vad har du får någon. Lycka till!

  • KattenJanson

    Lotta - såg att du ha en Mr Banana i ditt galleri. Jag har numera en Ms Banana

    Meja har ytterst lite skorv. Det räcker med olja i badvattnet för hennes skull.

    Syster - skönt att det gick bra med sprutan. Vår BVC-sköterska sa att det kan vara bra att ha lite febernedsättande hemma efter en spruta för de kan bli lite febriga. Har du märkt något på Maja än?

    Brinkly - skönt att du är feberfri så här långt.

    Meja har precis somnat i sittern efter en stund med sång och lek. Sambon har spelat gitarr för henne och sen lekte vi lite på magen och lite mat på det sen somnar hon som en stock.

    Ska snart springa igenom duschen och sen ska vi åka iväg o handla lite mat tills ikväll. Någon som har någon idé på mat. Orkar liksom inte engagera mig.

    Misun - du har det bra du som slipper tänka på det.

  • KattenJanson

    Onödigt vetande...
    ...men när blev ni medlemmar i FL, hur många foruminlägg har ni gjort och hur många besök har ni haft på er sida. Jag börjar:

    blev medlem 2004-10-30
    Foruminlägg 679
    Antal besök 2893

    gissa om jag äte lite uttråkad, men nu är duschen ledig. hejsvejs!

  • KattenJanson

    Lotta - du kan väl lägga ut en bild på den nya frissan!

    Skönt att det gick bra med Viggo. Skönt att få lite tid för sig själv ibland. Meja ligger nybadad och nerbäddad i sittern, snart i drömmarnas värld.

    Ha en trevlig kväll alla! kramis

  • KattenJanson

    Här är en till som sovit ut. Meja alltså Somnade på soffan vid 20.30, förflyttad till egen säng vid 23, sov vidare till 02.30, åt, sov till 06, åt och sov till 08.50. Skönt för henne, nu ligger hon och sprattlar som en galning i sittern samtidigt som hon leker med en prasselbok.

    Här ska det städas nu. Börjar i köket, sedan vardagsrummet och badrummet, får se om jag hinner innan sambon kommer hem från jobb idag. Vill helst göra det innan han kommer hem. Han är mest i vägen iaf Nädå, han hjälper till men ibland går det snabbare om man gör det själv och så får man det som man vill...

    så det är nog bäst att jag lämnar fl, kanske tittar in när jag pausar.

    ha en bra dag alla!

  • KattenJanson

    hej hopp - här var det lugnt!

    Lotta - Hoppas att du hade en trevlig födelsedag! Roligt att du har börjat måla igen. Lägger du ut bilder på dem? Ang. amning så är det väldigt olika med tider under dagen. Ibland kanske det bara tar 1½ timme mellan amningarna och ibland 3-4 timmar beroende på hur mycket hon sover på dagen.

    seSSa - hoppas att du har fått sova ut lite i helgen. Kul att ha besök! Har en kompis som kör med ersättning som komplement till bröstmjölken och det tog ett tag innan de fick det att funka men nu är det en helt annan liten pojke, mycket gladare och sover mycket bättre.

    Mia - skönt med Kajsas sömn. Kunde du själv sova i sex timmar. Första gången som Meja sov så länge så vaknade jag flera gånger och tittade till henne. Hoppas att det fortsätter.

    Idag vaknade vi upp till ett vintervitt landskap. Jättefint men nu är ju sportlovet slut så nu kan det nästan kvitta. Hoppas bara att de plogar rent cykel- & gångvägar så vi kommer ut på promenad idag. Igår var vi inne hela dagen pga dåligt väder, snö och mycket vind. Så idag måste vi komma ut. Får nästan panik.

    vad händer hos er idag!

  • KattenJanson

    Hörredu' Ruben! Du måste låta mamma sova på nätterna! nåja, hoppas att ni sover nu åtminstone.

    Syster - skönt med massage, jag vill oxå!!

    Misun - härligt med skidåkning. Det var många många år sedan sist men jag skulle väldigt gärna igen.

    Lotta - hur gick det på sessionen igår?

    seSSa - hur går det med förkylningarna?

    Någon som vet om bristningar förvärras om man solar solarium? Man ser ingen skillnad på våra vita lakan och mitt ansikte längre...

    Idag ska vi på öppna förskolan, börjar vid 13.

    Nu ska jag ner och sätta på en maskin tvätt innan Mejaplutten vaknar igen.

    kram och hej så länge

    Igår var jag o Meja på bokrea. Fyndade 4 böcker till henne.

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV