Inlägg från: syster76 |Visa alla inlägg
  • syster76

    Det supergoa gänget del IV

    Vas d säger ni om gårdagens schlager??? Själv tycker jag att det är kul med någon som INTE är superkänd sedan innan. Det var äkta lycka när hon gick till direkt final plats, kul.

  • syster76

    Jag är riktigt sur för jag missade Anja idag....var på stan med mamma och min farmor. Blir att kolla sporten ikväll.

  • syster76

    Hallå tjejer och välkommen hem Mia! Har en fråga om hur mycket era små sover??? ´Tycker nämligen att Maja sover så himla MYCKET. Tex somnade igår kl 23.30 och sov till 11.00 med bara en 20 min vakentid för amning vid 07.30. Vaken till 12 alltså endast 1 timme och sedan somnade hon under babygymet där hon nu ligger och sover. (gjorde jag hör lite gnäll nu )
     
    På dagarna är hon max vaken 2 timmar sedan sover hon igen. Vet att alla barn är olika och jag klagar inte för jag hinner med en del. Är hon vaken en 3 timmar tycker jag det är helt otroligt.

    Lotta här har vi börjat med midi Libero men jag har länge tänkt köpa Willys för jag har  hört att de är kanon. Pumpa ut mjölk har jag aldrig gjort, känns onödigt då hon tar ersättning om det skulle behövas. Angående urvuxna kläder så har jag 3 vänner som ska ha barn så vill de får de låna. Tveksamt om man vill ha dessa kläder OM det blir fler barn.

    Sessa hur gick det med uppgiften om delegering??? *nyfiken*

    Skit också kan inte ge mig hemifrån då de ringer från VC kl 14. 10, måste ha nytt recept på medicinen. Dumma jag som inte gav ut mobilnumret istället.

    Bäst att kolla upp när Anja åker idag om hon åker???

  • syster76

    Känns sådär att börja föräldragrupp imorgon när Maja mest sover på em. Hur ska det gå nästa vecka när babymassagen börjar.

  • syster76

    sessa hur gick det med uppgiften??? var gör din prins om nätterna?

  • syster76

    Låter väldigt jobbigt sessa jag hoppas att det ordnar sig*håller tummarna*

    Var på pop idag och beställde en rosa vindfleece jacka till våren, såååå söt. Beställde en 74 då jag inte vågade ta en 68. Kanske den passar till hösten medGlad

  • syster76

    Hej tjejer! Jag hoppas ni haft en trevlig alla hjärtansdag.Min kunde ha varit bättre...var på träff med föräldragrupps mammorna men där började Maja skrika så jag åkte hem hade då varit där några timmar. Trodde de berodde på att hon ej kom till ro att sova. Skriket fortsatte hemma så jag har ställt mig på gården 2 ggr för att få henne att somna i vagnen. Har endast sovit 20 min 3x idag vilket är bra mycket mindre än vad hon brukar sova. Inte konstigt att hon däckade för 30 min sedan. Nu blir det nya sex programmet och kudden natti natti

  • syster76

    Hallå! Var lite tråkigt att titta i våran lokal tidning. Hade mina misstankar igår men fick det bekräftat idag. Killen som blev skjuten på perrongen här i stan var våran förra granne. Han tog över den lägenheten efter mig när jag flyttade in i den jag bor i nu. Var en toppen granne och hade vi fest bjöd vi in honom också. En kväll satt vi och pratde då alla grabbar drog ut på krogen. Han var inte så förtjust i att gå ut här i stan då han ofta träffade på sina patienter och han var psykolog.Mordet berörde mig mer nu när jag vet att det var Marcus.

    Vart är detta samhälle på väg??? Ren avrättning pga svartsjuka och tydligen planerat sedan en tid tillbaka. Får se vad utredningen visar om det var ännu en psykiskt sjuk som inte fått vård!!! 

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV