Inlägg från: Anonym (misstag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (misstag)

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Jag har inte läst igenom tråden alls, men snälla duu.. Dumpa honom! Involvera dig inte mer med honom! Du är värd bättre. Drog som drog!!!

    Tro mig, någon gång när det är mycket i hans liv nästa gång, testar han starkare grejer. Är det någonting drogmissbrukade är bra på så är det att ljuga! Tro mig, jag vet.. Dejtade en för några år sen och det slutade inte lyckligt.

    Dom har ofta HELT fel umgänge och man dras in i grejer man inte vill känna till. Han kanske sköter jobb och liknande just nu, men en vacker dag har han tagit lite för mycket och orkar inte med jobb, och tro mig, det går inte tillbaka till ngåot bättre. Snarare något värre.

    Stå på dig och lycka till!

  • Anonym (misstag)

    Gibiesmamma: Sorry! Kanske borde ha skummat igenom tråden först. Nästan så man skämms lite.. En snabb fråga bara - Vet någon ifrall hon har barn??

  • Anonym (misstag)

    TS: Har ni inte ens träffats? Hur kan du lita på någon som du vekligen inte känner? Säger som någon annan sa - så länge han håller på med drogerna så är det drogerna du är tillsammans med och inte han!

    Blanda inte in dina barn i en sån här historia - det är det INTE värt!

  • Anonym (misstag)

    Du menar väl inte att du ska låta en helt främmande människa, dessutom en människa som drogar bo i ditt hem i drygt en vecka???? Ni har aldrig träffats, du har INGEN aning om vad han är för typ - när han rökt på eller när han försöker låta bli.

    Klart han säger att han inte har någon abstinens, skulle han säga det så förstår ju till och med han att du inte vill träffa honom.. Du måste se det från fler håll.. Snälla, var inte så blind. Du kommer ångra dig sen..

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..