Inlägg från: Anonym (undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (undrar)

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Anonym (been ther)
    Vad är det för annat som skulle kunna ligga bakom, vad menar du?

  • Anonym (undrar)

    Gibiesmamma
    Men hasch får man väl inte abstinens av på samma sätt som andra droger. Därför tror jag inte att det kan vara det viktigaste för honom.
    Men jag har säker fel eftersom jag inte har någon erfarenhet.
    Han är ju inte så här jämt, frånvarande alltså.
    Kanske dom röker på mer vissa perioder, vad vet jag.

    Men tänk om han inte är intresserad längre och jag tror att det har att göra med hans missbruk, haschet.
    JAg frågade honom tidigare idag när jag ringde och han sa att han inte hade dissat mej utan det berodde på inga pengar på mobilen och att han har jättelite pengar överhuvudtaget nu.

  • Anonym (undrar)

    Har läst länken och den tog jag till mej.

    Angåen abstinensen så har han sagt till mej att man får ingen, och det har han antagligen ljugit om.

    Har tagit till mej allt som alla sagt till mej och gett som råd, men har väl inte viljat inse att han är så.
    Men känns ändå skönt att jag har blivit ledsen och sett att han inte har mej som nr1, eftersom han var och har varit så stressad dom senaste dagarna.

    Ska inte kontakta honom nu något mera, ska läsa det ni skrivit och ta till mej.
    Lika bra att inte träffa honom och involvera mej mer än jag gjort, för jag mår inte bra av att gå och vara orolig och så när han inte hör av sej.

    Tack att ni orkat läsa om allt jag undrat över, men det är nog lätt att förmildra honom, speciellt när jag är så pass oerfaren på droger.

  • Anonym (undrar)

    Ja jag kanske ska försöka prata med honom eller iallafall bryta med honom, för han får mej inte att må bra. Speciellt inte nu när han inte har hört av sej. Vet ju ej vad han gör.

    Jag har ju varit viktig för honom, vi har ju hörts av varje dag i ca 1 månad, då måste han ha haft mej före drogen, men nu har han inte kontaktat mej på 5 dagar. (inga pengar på sin mobil har han sagt)

    Men en missbrukare kanske fungerar så, dom orkar bry sej om en annan männinska ett tag och sen när dom är säker på den personen så kommer drogen i första hand.
    Vet ej om jag har fel.

  • Anonym (undrar)

    Det jobbiga är jag väntar bara på att han ska höra av sej. Jag är orolig och undrar vad han gör. Vi har ju inte kunnat prata med varann ordenligt på dessa 5 dagar, han har varit så stressad och låtit kall i telefonen. Korta samtal osv....

    Vet att jag måste bryta med honom, han är inte bra för mej. Jag har redan varit ledsen och orolig för mkt.

    Jag skulle aldrig ta kontakt eller bli tillsammans med en missbrukare i min stad, då skulle jag nog backa på en gång.
    Skillnaden är ju nu att jag lärde känna denna kille så djupgående och vi pratade så mkt före han berättade om sitt haschmissbruk.

    Ska gå ut på en långpromenad nu och rensa mina tankar.

    Men vill inte ha det så här...att vi ska ha daglig kontatk och allt är bra till att han inte hör av sej på några dagar och har inte riktigt tid för en.
    Vi är ju inte tillsammans så träffa andra tjejer kan jag inte hindra honom att göra eller så, men är ju samtidigt rädd att han gjort det eftersom han inte hör av sej heller. Att han helt enkelt tappat intresset för mej, även fast han sa igår att han inte hade det, det fick jag inte tro osv..

    Ska gå ut nu...

    kram på er alla

  • Anonym (undrar)

    Hej U topia.

    Det kanske är så. Det har jag aldrig tänkt på faktiskt.
    Vi har pratat i över 5 timmar i telefon flera gånger, tiden bara runnit iväg.

    Men det jag undrar är när han suttit framför datorn, han har ingen egen utan brukar låna en släktnings som inte vet om hans problem. Då kan han ju inte vara påtänd....eller??

    Tror han mår extra dåligt denna vecka eftersom han hade lovat att komma ihelgen men lyckades inte spara pengar och nu är han helt utan tydligen sen en vecka tillbaka.
    Han har inte hört av sej något mera och tror inte han gör det heller.
    Han har nog mej borta i sina tankar för tillfället, lika bra det.
    Eller så har han ledsnat rejält på mej.

    Att gå och prata med någon är nog inte så dumt.

    Hur går det för dej då?

  • Anonym (undrar)

    U topia
    Skönt att ni har kunnat prata med varann och att du ser en förbättring.
    Bra även att han börjar jobba igen.

    Är säkert som du säger att han har fullt upp med sitt egna just nu.

    Men känner att så här vill jag inte ha det, den här sidan har han inte visat tidigare, men beror nog på pengarna.
    Han har haft pengar tidigare men har erkännt och berättat att han har kris nu, riktigt dåligt med pengar.
    Så han försöker väl överleva antar jag.

    Undrar bara om han hör av sej och vad han säger då.
    Var snart 6 dagar sen som han ringde eller messade till mej, jag har ringt men då har han haft svårt att prata, varit stressad osv...

    Ska kontakta någon, känner att jag måste det.
    För jag har ingen här att prata med, har inte berättat för någon av mina kompisar eller så om denna kille som jag träffat och fastnat för så otroligt mkt för.
    Därför jag skrivit här om råd osv.

    Men vill inte ha något förhållande med en som missbrukar, måsta gå och vara orolig osv...känner att jag inte mår bra av det.
    Men saknar honom med, att prata med honom osv...

    Hoppas det blir för för Er.

    Kram

  • Anonym (undrar)

    Känns skönt att prata med dej.
    Det känns också tråkigt att jag kanske bara har pratat med honom som "påtänd" och inte med honom som han är egentligen.
    Stämmer nog det du säger för i går var han mkt kort i telefon, jag tog nästan illa vid mej. Jag ringde nog vid riktigt fel tidpunkt.
    När jag tänker tillbaka så är det säkert mkt han har ljugit om för att få ha mej kvar. Han har ju sagt att han ljuger aldrig men det är saker han väljer bort som han inte berättar.

    Eftersom jag inte ha varit med eller umgått med någon som missbrukat hasch så vet jag ju inte hur dom fungerar.
    Men jag tror ju att det är mej han har ledsnat på, inte vill ha kontakt med något mer, precis som en "vanlig" kille skulle kunna göra. Inte att att det är haschet som gör det, att han inte har tid för mej osv..
    Men jag frågade ju honom igår efter att jag skickat messet som han inte besvarade, jag sa då i telefon att vill han inte ha kontakt med mej så måste han säga det vara ärlig, men han sa att han ville det, något annat skulle jag inte tro, sen sa han att han var tvungen att sluta, försöka få tag i pengar och var jättestressad, han sa att vi kan höras av imorgon.
    Men han har inte hört av sej och jag tänker inte kontakta honom heller, men han brukar höra av sej sent....men tror inte han hör av sej, har den känslan.

    Han har sagt att jag är det bästa som hänt honom osv, att jag är den enda han öppnat sej för och som ändå accepterat honom osv.

    Jag tänker mkt på honom.
    Känns bra på ett sätt att han inte kom till mej, tänkt om han fått abstines här eller så.
    Det konstiga är att han sa till mej när jag frågade just det om abstinens när han är här hos mej, så sa han att det är inga problem, är jag inte med dom som röker så går det bra. Sant eller inte???

    Ska gå och lägga mej nu så jag orkar upp imorgon. Bara jag kan sova.

    Känns skönt att prata med Er alla här inne, när jag inte har pratat med någon av mina nära och kära om detta, denna kille.

    Godnatt på Er och många kramar

  • Anonym (undrar)

    Han hörde av sen inatt.
    Vet ej riktigt hur jag ska göra nu.Vi pratade inte, han messade så vi har inte kunnat prata ut om något. Får se om han hör av sej igen och vill prata med. Han är ofta uppe på nätterna eller väldigt sent iallafall.

    Antingen är det som du U topia tror eller du anonym (fd brajare)
    Men han har varit mkt konstig dom senaste 5 dagarna, inte som han har varit tidigare.

  • Anonym (undrar)

    Hejsan, vi har inte pratat på telefon något dessa dagar, utan han messade på tordagsmorgon, före jag skulle till jobbet.

    Och då undrade jag naturligtvis vad han gjorde uppe då, klockan 7 på morgonen, han jobbar inte så upp behöver han inte.

    Men han är ofta uppe på nätterna, han har sagt att det är då han lever å vad han menar med det antar jag att det är att han är med kompisar och så.

    Vet ej vad han gör nu. Sist vi pratade (imåndags)så sa han att han tyckte om mej och att han var intresserad av mej fortfarande, men att han hade mycket med problem just nu, riktigt många och han ville inte bekymra mej med dom. Han mår inte bra helt enkelt.
    Sist han var frånvarande, förra veckan var för att han mådde dåligt över att han inte kunde komma till mej, inga pengar hade han då och han skämdes över det.

    Får se hur detta slutar, vi har ju lite sporadisk kontakt nu men inte som det var för två veckor sen, då hördes vi varje dag.
    Nu dom sista 2 veckorna har han varit så frånvarande så min fråga är: KAN MAN BLI SÅ OM MAN RÖKER MKT, ATT HAN BARA TÄNKER PÅ HASCHET ELLER KAN DET VARA SÅ ATT HAN FÖRSÖKER SLUTA det går många tankar i mitt huvud om varför han är så frånvarande.

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..