• Xyz101

    operera stora/långa blygdläppar??

    Hej alla!

    Jag tampades länge med problem med min ena inre blygdläpp (ca 4-5 cm lång). Det började när jag var 14-15 med skav och obehag vid ridning och andra sporter. Fick ibland leta upp en toa på stan bara för att "rätta till" den som hamnat fel. Otroligt jobbigt.

    Jag gick till ungdomsmottagningen vid 17 års ålder första gången. Gyn sade bara att alla är olika, det var normalt osv... Väntade i ett år till men fick sedan nog. Bad att få tid hos en annan gyn. Hon remitterade mig till en läkare på samma ungdomsmottagning. Den läkaren hade jobbat på kvinnokliniken och sade att i mitt fall kunde det vara aktuellt med en operation. Fick remiss till kvinnokliniken. Blev undersökt där i juli förra året och fick min operationstid i maj (igår).

    Det var ett relativt okomplicerat ingrepp och jag mår bra efteråt. Resultatet går inte att säga så mycket om när det är svullet, men den är iallafall mindre. Det gör inte så himla ont, svider lite, har ett trosskydd. Kan ta upp till 6 månader innan det är helt läkt. Bara att hoppas på att läkningen blir okomplicerad!

Svar på tråden operera stora/långa blygdläppar??