Inlägg från: Ragnar2007 |Visa alla inlägg
  • Ragnar2007

    Har ni ett Nintendo Wii?

    Oj, skryttråd ;)

    Kände inte riktigt jag orkade slåss med alla den 8:e december så jag väntar tills i vår nån gång. Man vill ju gärna ha en sjysst bundle med 2 wiimotar och 2 nunchukar utan att behöva pröjsa en halv förmögenhet(wiimote + nunchuk löst ~800kr).

  • Ragnar2007

    360n har till skillnad från den ursprungliga Xboxen en del bra spel som är nåt sånär exklusiva till den. Spel som GoW och Viva Piñata kommer inte att finnas på en PC plattform inom överskådlig tid.
    Likaså kan man förutse att Halo 3 inte kommer dyka upp på pc på en lång tid.
    Lite synd är dock att alla EA sportspelen är gimpade till 360n.

  • Ragnar2007

    hadirajan:

    Med tanke på att Halo 2 ska släppas i samband med Vista så lär det dröja minst ett år eller mer innan halo 3 lär dyka upp på PC. Halo2 släpptes nov 2004 till Xbox och Halo3 är inte ens släppt till 360 än, mest bara för att sätta det i perspektiv.

    Spel som Dead Rising, Table tennis, Resident Evil 5 etc lär ju inte dyka upp på PC.

    Ifall ett spel dyker upp som portning på PC eller tvärtom har nog mer med utgivaren att göra mer än vilken konsol det är numera i alla fall.

  • Ragnar2007

    Hehe jo jag vet :)
    Ville bara poängtera att MS faktist denna gången varit duktiga på att ragga/köpa upp utvecklingsföretag som inte tillhör PC sfären.
    Är inte på nåt sätt fanboy men det får bli lite damage control ibland :P

    Citera knappen funkar bara för Plus medlemmar om jag förstått det rätt. Lite jobbigt då man är van vid att kunna citera gratis på andra forum :P

Svar på tråden Har ni ett Nintendo Wii?