Inlägg från: hadirajan |Visa alla inlägg
  • hadirajan

    Har ni ett Nintendo Wii?

    Äsch, ett nintendo Wii och en PC är allt man behöver.
    Xbox är ingen mening för det innebär bara pc-spel i sämre upplösning och att man får spela med handkontroll och PS3 är bara dyrt.. och så är det lite dyrt och en bit dyrt med :)

  • hadirajan

    Ragnar2007: Mja det tar säkert flera månader innan Gears of war och Halo 3 finns till PC. Just nu finns de inte eftersom de väljer att släppa dem med Vista för att propsa på DX10 istället. Så när väl Vista dyker upp förmodar jag att det inte kommer att bli så mycket speciella spel till Xbox360.

    EA är ett ekonomiskt företag.. de vet att det kostar att göra bra spel så därför släpper de skit licensspel för att täcka upp mycket utgifter. Tyvärr är det nog så framtiden ser ut för stora spelföretag om de ska lyckas hålla sig flytande...

  • hadirajan

    Varför oh varför funkar inte citera knappen?

    CruZZE: Håller med, EA är lite för mycket bizzniz och för lite "bra spel till spelarna". Men det betyder inte att de sättet de jobbar på behöver vara helt fel..
    När man tittar efter hur mycet utveckling kostar egentligen så är det inte så konstigt att det blivit så...

    Ragnar: Jupp finns en del spel som släppts eklusivt till Boxen.. men det är ingen mening att börjar jämföra.. ska man rabbla upp allt som släpps till PC och inte till boxen så bleknar den snabbt :)

  • hadirajan

    Ja precis, förstår inte varför det ska vara en perc att kunna citera.. trodde det var en rättighet för oss forumspammare :)

Svar på tråden Har ni ett Nintendo Wii?