• Mia41

    Gravid med hjälp av akupunktur

    Hej,
    Det verkar fungera rätt bra med akupunktur och jag har ringt och bokat in för att testa i samband med FET. Men jag undrar lite om priser... Dit jag ringde kostade det 450 kr/gång. 10 ggr för 4000 kr. Och högkostnadskortet gäller inte.
    Är i Södertälje. I Stockholm City tog dom 500 kr/gång och första besöket 700 kr.
    Har ni samma erfarenhet av priserna?

  • Mia41

    Hejsan alla! Nu har jag gått på 5 behandlingar och sista gången fick jag även några kinesiska små piller jag skulle ta i 14 dagar. Vi räknar kunna sätta tillbaka vårt frysta ägg runt den 15-19 april. Pratade med CvL kliniken om vårt ägg och dom sa att det var av fin kvalité så problemet hos oss är inte ägget utan min kropp. Nu efter akupunktur i 5 veckor har jag märkt att jag är varmare än tidigare. (Är väldligt frusen i vanliga fall) Dessutom så gick jag tidigare i vattengymnastik och min akupuntör avrådde mig från kalla bad då livmodern ska hålla sig varm för att ägget ska fästa. Vet inte om det bara är humbug eller sanning men jag tycker det är bättre göra som hon säger och fungerar det inte så har jag i alla fall gjort mitt bästa. I början av behandlingen reagerade jag med frossa och sen på natten svettades jag floder. Hon sa att kroppen rensade ut gifterna.
    Hon sa även att jag är "blodfattig" och hon har satt nålar på de ställen som ska få fart på genomströmningen.
    Så nu får vi se om vår lilla frysta eskimå klara upptiningen och att min kropp är väl förberedd.
    Det enda jag har kvar att förbereda mig med är sluta dricka kaffe. Och det minskar jag ner på hela tiden så om en vecka ska jag ha slutat helt. (Kaffe sägs ju kunna leda till missfall... Vet inte om det stämmer för de barn jag har hinnan var jag storkonsumerare av kaffe...)

  • Mia41

    Hej,
    Jag har gått på akupunktur i 7 veckor. 1 ggr/v och sen sista veckan 3ggr. Dagen före, samma dag och dagen efter FET. Så om 2 veckor får vi se om det ger resultat.

    Priset för 10 ggr var 4000 kr. Jag håller med dig Tagetes66 att det blir en kostsam historia. 1 IVF och 1 FET samt akupuntkuren har kostat oss ca 36.000 kr...

Svar på tråden Gravid med hjälp av akupunktur