• am76

    Barn födda i nov 06 !!!

    starliight > Vi ringde sjukhuset förra veckan då Tea var rosslig och flåsandades. De sa att normaltemp är 36,5 - 37 grader. Andningen ska vara max 40 andetag /minuten, är det över ska man in akut. De rekommenderade INTE att ge Nezeril, bara koksalt + höja sängen + köpa luftfuktare, detta hjälpte till slut. Hoppas Edwin snart är frisk!

    Nån mer som har ont i ryggen? Tips om käcka ryggövningar man kan hitta på nätet kanske? Min är klart överansträngd *phu*.

  • am76

    Mm Tea var oxå ledsen, vild och hyperpigg efter första vacc . Nu ska vi ta nr 2 redan nästa fredag pga vi ska åka till Budapest i slutet på april. Nödvändigt ont detta med vacc.

  • am76

    lillmama > Vår tös har sovit likadant sen vecka 7. Somnar mellan 22-23 sover till 07-08 med 1-2 matpauser på ca 10min. Dagtid: 45 min på fm, ca 1-2 h mitt på dagen och 45 min på em. Vi har aldrig lyckats få henne att somna före 22:00 på kvällen.

    Verkar så himla skoj med smakportioner, vi börjar nästa torsdag när hon är prick 4 månader.

    Nästan alla här verkar ju ha vänt på sig, inte våran Tea dock trots att hon försöker o försöker, så snart kommer det väl...

    SKönt att det är fredag! Familjen samlad igen !

  • am76

    Nåns bebis som har annan ögonfärg än blå nu ??

    Hört att man vid 4 månader ska börja se vad det blir för färg i slutändan. Tea har ff helt blå ögon (mamma gröna pappa blå).

  • am76

    Att man har ont i ryggen ja, phu! Känns som om man just hinner vänja sig vid bebisens vikt o så tjoff ökar hon och så har man ont igen. Massage hjälper inte , brukar hänga mig på dörrar och be sambon lyfta mig rygg mot rygg så den sträcks ut lite, men det hjälper bara för stunden.

    På fredag får vi se vad hon väger nu den "lilla", dags för vaccinering nr 2.

    Ser att vi fått fler tvillingar här, fast nu är vi väl "trillingar" barn födda 15.11 .

  • am76

    Idag sätter jag en stjärna i almanackan .

    Först: Jag sov 8,5 h i ett sträck utan att vakna inatt, *wowh* har jag inte gjort sen Tea föddes. Somnade 22 och vaknade 6:30 av att ena bröstet var typ dubbelt så stort, *phu* vad ont det gjorde, väckte en trött Tea som tömde det på 5 minuter och somnade om. Sedan sov vi vidare till 09, vad blir det 11 timmar!

    Sen tyckte jag att det idag var dags för Tea att prova att smaka på lite potatis + mjölk eftersom hon blir 4 mån på torsdag. Hon tyckte nog det var mer roligt än gott, log som bara den när skeden kom .

  • am76

    Vore kul med sån lista! den som vet hur man gör kan väl göra det,,, kanske lägga till var man bor !

    Jessica med Tea f 15/11. Göteborg

  • am76

    Ja precis blir många uppgifter...
    am76 - Jessica med Tea (1:a barnet), f15/11, 3500g/51cm, Göteborg

  • am76

    Testar:

    Cluedo - Claudia med Isabella (4:e barnet), f13/11, 3630g/51cm, Sthlm
    am76 - Jessica med Tea (1:a barnet), f15/11, 3500g/51cm, Göteborg

  • am76

    Ni som börjat med smakisar, ger ni flera ggr om dagen eller bara en gång?

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!