• am76

    Barn födda i nov 06 !!!

    ni som är här, sover bebisarna nu? Jag har lyckats lägga Tea för 4:e kvällen i rad före 22:00 + att hon somnat i egen säng. Lycka!

  • am76

    >Preggi, Jag helammar (började med 1:a smakisen idag). Dagtid går det alltid (bara) ca 2 timmar mellan amningarna. Kollar alltid klockan så jag vet när det är dags igen... Tea har aldrig skrikit efter mat utan jag har erbjudit när jag har mjölk.

    Ni som inte ammar på natten längre, tog det lång tid för brösten att "förstå" detta? Senaste natten sov jag 8,5 timme utan att vakna, vaknade sedan med värsta jätte tutten (den ena har alltid mindre mjölk) ajajaj gjorde rätt ont o jag var förstås tvungen att väcka Tea som gärna hade ätit senare (sovit längre)......

  • am76

    Nää har inte tagit fram sittdelen än. Har en vagn (UJ) där hon kommer titta framåt, och än är jag inte mogen för att inte se henne hela tiden ...

    Duktig Thinner som fixade separat tråd för listan !

  • am76

    Ang "mammakroppen".

    Har ni börjat träna än? Jag går minst en timma varje dag. Gjort situps typ 2 ggr, fy vad lat man är ! Väger nu mindre än innan graviditeten men man har ju inte en magmuskel kvar så borde verkligen börja träna på riktigt, och ryggen ska vi inte tala om. Hade varit kul med mamma barn gympa men vet inte om det finns här, får kolla upp det.

    Hur går det med era knipövningar? Jag knep första veckorna hela tiden sen glömde jag bort det. Kom på det nu imorse, hoppsan! De säger ju att man ska fortsätta länge, men besväras man inte så ska det väl inte spela nån roll, eller?

  • am76

    Maddie84: Instämmer med ovan Stort grattis & Wowh - var det planerat?

    Just nu tänker jag att det hade varit rätt praktiskt att få ett barn till på raken men vi lär nog ändå vänta i en 4-5 år tror jag. Jag är alldeles för sugen på att få jobba emellan.

    Ja visst märker man att de befinner sig i en 4 månaders fas. "Kris" vet jag inte om jag skulle kalla det. Igår snuttade Tea i en timme på ett tomt bröst ! Skrek om hon inte fick ligga där och suga (aj). Försökte ge henne nappflaskan men inte, hellre suga på ett tomt bröst. Och variationskrävande är hon allt, helst ska jag ligga på golvet och underhålla henne med olika ljud och leksaker, då är hon som nöjdast. Idag testade jag att sätta henne framåt i bärselen, funkade hur bra som helst. Plötsligt var det jätte skoj att vara med i tvättstugan . Här mumsas det potatis för 3:e dagen i rad, nu gapar hon stort när skeden kommer, kul att det går så bra med mat iaf när nappflaskan inte duger. Börjar bli dags att köpa en stokke matstol nu.

  • am76

    Oj missade två sidor text ! Därför jag frågade igen Maddie. Grattis igen!

  • am76

    Ja nätterna varierar minst sagt ... (som tur är får man väl säga). Trots att jag får sova mycket i det stora hela är jag helt slut vissa mornar/dagar. Har börjat äta extra vitaminer och en järntablett då och då. När jag fick tbx min mens blödde jag i 10 dgr, jisses, inte haft så jobbig blödning sen jag var 12 år.

  • am76

    Tessicka, fy vad läskigt.. vilken tur att det gick bra och ni är hemma igen!

  • am76

    Såhar man varit på 4 månaders kollen idag. BVC tanten glömde som vanligt skriva i Teas bok men tror hon nu var 7025g/65,5cm. Stora tjejen .

  • am76

    Phillis 72 > Låter som hos oss, Tea har smaskat potatis o palsternackspuré i 3 dgr (imorn blir det koka morot). Tycker inte hon äter så mycket men det måste hon göra då det märks i blöjan (jisses)! Nappflaskan går inte här heller , vi försöker med allt men hon verkar inte förstå hur man gör, slickar och räcker ut tungan när vi försöker ge nappflaska , trist för jag hade mer än gärna velat ha en tjejkväll ute nu med vänner. Dit verkar det vara en hel evighet när det är som nu, bara tutte som duger ...

    Appråpå täppta näsor osv. Trots att Tea inte är förkyld suger vi ur hennes näsa så gott som varje dag, kommer alltid en kråka.

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!