• am76

    Barn födda i nov 06 !!!

    Mm nässugen är inte populär förstås men det är ju snabbt klart. Visst blir även Tea oftast ledsen bara hon ser slangen men eferåt är hon otroligt glad så det är ju snabbt över och värt de sekunderna det tar. I början behövdes vi oxå vara två men nu gå det snabbt att göra det själv. Har sån "näsfrida" men har en gång i brist på annat använt ett vanligt sugrör,,, det gick det med. Jämför jag med koksalt är saltet värre, svårt att få in i näsan och en ännu ledsnare bebis.

  • am76

    Thinner > Gud så gott med öl. Har varit utan det nu i 13 månader. Inte testat sån alkoholfri men börjar bli bra sugen!

  • am76

    Här sover vi oxå rätt bra men visst är man helt slut vissa dagar ändå... Igår när Tea vaknade 07 sa jag till sambon att "jag går upp alldeles strax, känner mig riktigt pigg idag" ... Han hann dock upp före & nästa gång jag såg på klockan var den 10:15 (!) *hoppsan* så visst har man lite sömn att ta igen.

    Igår testade jag gröt, det föll Tea i smaken, mums mums.

  • am76

    Maddie84, oh fy vad jobbigt men som du själv säger - underbart att ni har Elisa!

  • am76

    Här sover vi istället bättre o bättre. Tea somnar nu själv i sin säng utan ett pip runt 21:30-22:00 (helt underbart). Upp går vi kl 08-09. På natten äter hon i några minuter 1-2 ggr. På dagen är hon hur pigg som helst, igår sov hon 45 min delat på 3 på hela långa dagen ...

    Går sådär med smaksarna här oxå. Ser roligt ut när hon försöker suga på skeden ! Nåt får hon iaf i sig vet jag då moroton åkte genom tarmarna på en halvtimma häromdagen... Idag har stackarn rejält lös mage, satte dubbla blöjor på henne när hon spräckt igenom kläderna för 2:a gången. O så har hon fått 4 prickar på kroppen, ingen aning varför för gröt som hon fick igår har hon fått i 3 dgr, borde ju blivit utslag på en gång tycker man om det var det. Hoppas de inte blir fler .

    Bli av med fler kg behöver jag inte men vill ha tbx lite muskler. Väger mindre än innan men har aldrig varit så slapp ... Så jaa gymmet borde man börja gå till men än är jag för lat. Promenerar gör jag iaf varje dag, 1-2 timmar.

  • am76

    Idag har Tea vänt från rygg till mage 2 ggr men inte lyckats vända tillbaka .

  • am76

    Sömnen varierar minst sagt. Inatt var det tuttande som gällde här oxå 01,03,05,07 så nu är jag dödstrött! Väntar bara på att sambon ska komma hem och ta ut tjejen så jag får sova... Är bortskämd med att hon i vanliga fall somnar själv ca 21:30 och sover till 07-08 men 1-2 korta matpauser. Det är inget vi "gör" utan hon bara sover så i vanliga fall ...

    Nu minns jag hur det var i början, fyy vad jobbigt det är att vara såå trött!

    Appråpå hur dagarna ser ut. Våra ser i stort sett ut som era. Vi går dock inte på babyaktiviteter (än i alla fall). Jag har inga gamla vänner alls som har barn här än tyvärr så det umgänge vi har med andra barnfamiljer är bara nya kontakter. Och jag säger som någon annan skrev: jag är ganska lat. Tycker det är jobbigt att klä på och av osv. Och att passa tider!!! Phu vad jobbigt det är. Ser fram emot vår o sommar när det blir lättare att gå ut utan alla kläder. Plus att man kan sätta sig på en parkbänk o amma istället för att skynda hem.

  • am76

    Vad många som har mkt hår här har vi nästan en flintis ...

    Vid 4 mån var Tea 7025g/65cm tror jag, BVC tanten glömde skriva i hennes bok.

    Igår fick Tea en Stokke matstol, oj vad liten hon ser ut när hon sitter i den. Lilla plutten snart stora tjejen när hon får sitta vid bordet. Vad fort tiden går!

    Inatt tuttades det igen 3 ggr *gäsp* 01,05,07, hon verkar hungrigare nu så ska verkligen försöka med gröt på kvällarna.

    Avundas er som ska börja jobba snart! Jag hade gärna delat ½ var men det går inte här hemma (sambon är chef). Sitter nu o skissar på olika alternativ där jag får jobba kvällar o helger och ev fredagar from septe,ber. Men hur roligt är det . Usch inte lätt med "jämställdheten"!

  • am76

    Oj vad olika det är. Här bajsas det så blöjorna spricker 3 ggr per dag. Minst en gång går det igenom i ryggen. Såhär har vi haft det sen TEa föddes. Ingen skillnad nu med smakisarna.

  • am76

    Hurraa! Vår Tea har äntligen vid 4 ½ månad lärt sig suga på en napp. Igår, helt plötsligt kom hon på "hur man gör" så idag firade vi med att luncha ute . Perfekt att stoppa in nappen i munnen när hon tröttnade, vips var det tyst igen . Så nu får vi öva på med nappflaskan,,, än rinner mjölken bara ut mungipan då hon inte förstår att man ska svälja oxå ...

    Underbart väder för övrigt + 15, så i solen är det såå varmt!
    Trevlig helg till alla!

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!