• Tristanya

    Ovitrelle och molvärk?

    jag undrar.. igår på morgonen tog jag ovitrelle efter att jag gjort ett vul o hade fått två mogna ägg.. min gyn sa att det förmligen skulle "sticka/ila" i äggstocken när ägget släpper..ca 24 timmar senare. men fortfarande inte kännt något sånt! känns så hopplöst! hade sex igår eftermiddag, o tänkte att vi kunde köra på imorse med, men där blev inget! känns som att mina chanser är förbi nu!
    när har ni andra fått äl efter att ni tagit ovitrelle? känns bara så hopplöst alltihopa..vill så gära men vill inte hoppas heller!

  • Tristanya

    Lycklig77 -- ok.. men har ingen febertempa
    o sambon jobbar ikväll/natt.. försökte imorse men han var så trött o tror inte ens han vaknade!
    har du blivit gravid efter du tagit ovitrelle? hur länge har ni försökt?

  • Tristanya

    Lycklig77 -- har blivit sex nu i tre dagar i rad.. men i fredagskväll började jag få jätteont i nedre delen av magen, o nu menar jag verkligen jätteont! sov väldigt dåligt den natten, grät en massa.. låg till sängs typ hela lördagen!..
    men idag har det blivit bättre! men ikväll har jag börjat fått ont igen, men på ett helt annat sett! det blir som starkast när jag blir kissnödig, känns som att hela nedre delen av magen drar ihop sig o börjar "krampa", kan knappt gå till toaletten för det gör så ont! är kissnödig hela tiden dessutom! kan jag ha åkt på urinvägsinfektion? äl? eller vad kan det vara?
    har ni haft såhär ont?

Svar på tråden Ovitrelle och molvärk?