Blodpalt.
Jag är jättesugen på blodpalt. Bara ett litet problem:
HUR GÖR MAN???
Jag är jättesugen på blodpalt. Bara ett litet problem:
HUR GÖR MAN???
I affären.. ;)
Det finns väl på de flesta matvaruaffärer. Eller?
Nej de gör de nog inte.. Jo i norr finns de nog.
Men ärligt så har jag aldrig sett de i en affär här i halmstad.
Jag vet inte vilket blod ni vill ha men de mamma gör är allltid på renblod. De finns på vilken affär som hellst hemma i norrbotten..
Renblod eller Nötblod. Jag bor i norrbotten och här finns det på de flesta affärer.
fast nöt smakar konstigt..
Vet att hon provat med nöt och de blev inte så bra alls.. däremot ska de tydligen bli bra om man blandar.
Jag måste nog prova att göra blodpalt idag. Hmm. Kanske jag ska köpa en falukorv att steka istället om det riktigt går åt h-vete.
blod ligger oftast i frysdisken kolla där eller hör efter
anezka
Det har du ju alldeles rätt i. Tänkte inte så långt. Makaroner och stekt fläsk är ju inte heller så dumt. Nu blev jag ju sugen på det också.
anezka
Annars är du välkommen hit när blodpalten är färdig...
sorry detta är slightly OT men... Magdan - håller helt med om att pitepalt blir sååå gott när man steker den några dagar senare.
kommer snabbt hojta när det är klart
Speciellt om man steker den ute över öppen eld...
Sen har jag ett tips.. De går utmärkt att frysa ner blodbalt och steka när man har lust.. =)
Jag har tagit ner lite färdig palt hem till halmstad så jag kan äta när jag har lust..
Måste fråga: Om man inte hittar blod i butiken, var går man då ?
(Göteborg)