• Svar på tråden Bara för skojs skull....del ? ja vilket nr är det på denna tråd :-D?
  • Jackass no 1

    astri: Det är mysigt med sommarstuga. Framförallt så är det skönt som stadsbo att få komma ut på landet, där det är lite lugnare. Det är ju också helt annan luft tycker jag.


    (¯`°?.¸ ღ♥ My 2007-02-06 ♥ღ ¸.?°´¯)
  • Jackass no 1

    astri: hehehe , det har sin charm, landet.


    (¯`°?.¸ ღ♥ My 2007-02-06 ♥ღ ¸.?°´¯)
  • astri

    Oja, om man bortser från alla äckliga spindlar (och där har jag två vidriga historier att berätta *urk*) och getingar. *hehehe* Jag bodde granne med en biodlare en gång - kul! :-P

  • astri

    Jaha, nu var det bara jag här, men jag kan dra första historien i alla fall:

    Jag är en glasögonorm, det vet väl alla, och utan mina brillor ser jag knappt nåt (kan vara bra ibland )
    Jag och min fd man hade just flyttat till huset och hade madrassen på golvet nere i vardagsrummet... Vi låg där och pratade när min blick (utan glasögon) föll på en stor svart suddig fläck längst borta i rummet på den vita listen. EN SPINDEL!
    Nej nej nej, sa då blivande fd maken - det är ingen spindel det är en sotfläck typ, men efter mycket tjatande så gick han och kollade. Ligg kvar, rör dig inte, sa han med bestämd röst innan han gick och hämtade papper för att ta bort den GIGANTISKA spindeln.
    Tom han tyckte att det var en stor spindel.

    Hade inte han gått och kollat hade jag gjort det själv och då hade det bara funnits två alternativ 1) Jag hade sprungit de 5½ milen hem till mamma eller 2) han hade fått skjutsa mig i ilfart hem till min lägenhet som låg nästan 7 mil bort. Efter jag hade kräkts. 

  • astri

    Snakeheart:
    Nej jag hann att gå. Liss skulle till en kompis men dök aldrig upp där utan hon hade gått till en annan istället utan att säga till. *Var ute och letade*

Svar på tråden Bara för skojs skull....del ? ja vilket nr är det på denna tråd :-D?