Inlägg från: LillaMilou |Visa alla inlägg
  • LillaMilou

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    Bärsjalar fanns inte när vi var där i maj.

  • LillaMilou

    Tack för länkningen i min GB! *uppskattar sånt* (har visserligen redan hittat hit och skrivit ett inlägg den 7/6 )

  • LillaMilou

    Vi som gillar att vara ute i god tid. Nu får vi hjälpa varandra att informera om när vinterkläderna kommer in. I fjol hade de fått in massor med vinterkläder till barnavdelningen när vi var där i mitten av augusti.

  • LillaMilou

    2007 Mamma, vi har köpt men har dessvärre ingen bild. De var neongröna eller neonrosa. Men det var ett tag sedan nu, något år sedan om inte mer. Minns tyvärr inte vad de kostade, men de har funkat bra på hockeymatcher.

  • LillaMilou

    Barnsäkerhetsgrindar har jag aldrig sett där, men det kanske de har? Ikea har nog bra priser på det annars? Jag rekommenderar annars de som är som "rullgardiner", minns inte namnet på dem nu. De rullar ihop sig till en liten rulle på sidan av väggen. Vi är jättenöjda med våra 3.

    Vi var där i maj och då hade de väldigt konstig märkning på kläder för småkillar (strl 86). En hel del var felmärkt. Ett tips är att mäta barnen innan ni åker och sedan mäta kläderna på plats.

    Ett tips när det gäller att inte bli av med vagn, kanske man lättare får ha den i fred om man virar/knyter en färgglad sjal på vagnen? Då är det också lättare att se vilken vagn som är ens egen vagn. Oftast är det nog så att folk tar fel vagnar helt enkelt.

    Jag har inte heller blivit av med något i min vagn någon gång, men en kompis blev av med en liten radio som sedan visade sig vara slut på teknikavdelningen. Man undrar hur fräcka folk är egentligen. Nog för att man kan passa på att titta vad andra handlar för att själv få idéer på vad man kan köpa, men att plocka direkt ur någon annans vagn är verkligen lågt.

    Jag tycker att det går relativt fort att handla där om man är där på en vardag och enbart går och hämtar det man har bestämt i förväg att man ska köpa (2 timmar har jag lyckats handla upp 4000 kr på). Ibland är det så dåligt utbud på barnkläder och då tar det lite längre tid om man går runt och kontrollerar att man verkligen inte har missat något.
    Vill man gå runt och titta på allt de har så försvinner nog lätt 5 timmar. Om man dessutom ska prova många kläder så tar det ännu längre tid. Jag kan tänka mig att det tar längre tid ju fler familjemedlemmar man har att handla till också

  • LillaMilou

    Med det här vädret är man ju glad att man inte har köpt någon dyr UV-dräkt (har inte köpt någon alls eftersom den var slut när vi var på Gekås)

  • LillaMilou

    tjejk, det finns färg vet jag. Vet inte hur det är med tapeter dock och vet inga priser.

    Vad har de för vinterkläder i storlek 90-100 till en pojk? Hur ser de ut?

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3