Inlägg från: Pyret 78 |Visa alla inlägg
  • Pyret 78

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    På lördag åker jag och spenderar skattepengar. Hoppas att det finns massor med sommarkläder till både mig och mina barn. Ja, mannen kanske kan få nåt han också. Tror att vi väljer en ganska bra dag att åka på, när det precis varit skolavslutningar och studenter.

  • Pyret 78

    krinzon:

    jag har bmx-sulkyn till min lillkille. Det är dubbla svängbara hjul i fram och enkla i bak. Det är fullt liggläge på den vilket gör att de sover gott i den. den är kanon att ha med sig när man är på semester eller bara tar en shoppingtur på stan. tror att jag betalade ca 450 kr för den, vilket är väl värda pengar. en toppenvagn.

  • Pyret 78

    jag har varit i Ullared idag. När jag vaknade i morse kände jag mig som ett barn på julafton. Hittade mkt kläder till min stora kille som drar stl 140. sämre var det med kläder i stl 86/92. där hittade jag nästan ingenting. handlade superbilliga bh:ar till mig för 50 kr/st. sen åkte det ju ner såna där bra-att-ha-saker som man alltid lyckas få med sig därifrån. det var lite rörigt under ombyggnaden när saker och ting inte var där de skulle men jag hittade nästan allt jag var ute efter. stannade till i Gällstad på Lager 157 på vägen hem och köpte det jag inte hittade till lillprinsen. stannar alltid där och handlar upp de pengar som finns kvar.

  • Pyret 78

    Anna2barn

    Jag brukar åka jätteofta till Lager 157 i Gällstad och handla. Gällstad ligger mellan Ulricehamn och Tranemo, utmed väg 157 (därav namnet). Det finns en affär med kläder, skor, väskor mm till vuxna och en affär med barnkläder och skor. De har märken såson Bondelid, Diesel, Replay, Paul Frank, Aspen mm. En Bondelid-tshirt för barn kostar 89 kr och en collegetröja Bondelid kostar ca 150 kr. Det är väl värt ett besök om man har vägarna förbi.

  • Pyret 78

    Jag var på Gekås förra lördagen. En perfekt dag att åka på. När många haft fullt upp med skolavslutningar och studenter dagen innan. Var inte alls så mkt folk.

  • Pyret 78

    Lena83
    Jag har handlat tavellister i ek på GeKås. Mkt billigare än i möbelaffärer. Jag betalade max 100 kr för min. Skitsnygga.

  • Pyret 78

    kattengustav
    jag har inte sett ngn sån hink. vi köpte en sån på babyproffsen när jag väntade vårt första barn. vad som visade sig vara ett sånt där dyrt inköp man kunde klara sig utan. påsrefillerna är dyra och det går lika bra med en kasse i en vanlig papperskorg. bara att byta lite oftare. bajsblöjorna kan man lägga i hundbajspåsar.

  • Pyret 78

    tror att jag betalade nästan 100 spänn för en refill. det var snart 7 år sedan

  • Pyret 78

    noisy:
    är det glasögonfabriken du menar. då kan du gå in på deras hemsida och boka en tid innan du åker. www.glasogonfabriken.se jag har tänkt mig ett besök hos dem nästa gång jag åker till ullared.

  • Pyret 78

    H hjärta M:

    Jag drar stl 80E och är därför i behov av bra BHar. Köpte två st på GeKås sist jag var där. De kostade 50 kr/st och är de bästa jag haft. Nästa gång ska jag köpa på mig ett helt gäng.

  • Pyret 78

    Tiniwinisen:
    Jag köpte en åkpåse som man också kan använda i sittvagnen med hål för bältet. Den går att öppna upp helt både uppifrån och/eller bara öppna upp för fötterna. Helt kanon. Fanns i blått och svart. Tror att den kostade 199 om jag inte minns fel.

  • Pyret 78

    Jie:
    Åh då var det ännu billigare än jag kom ihåg. Jag köpte min förra hösten så minnet har ju hunnit svikta lite. Men bra e den iaf.

  • Pyret 78

    Tiniwinisen:

    Jag har den åkpåsen med fleece i. Har tyvärr ingen bild på den, men den är att rekommendera.

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3