• Flaxa1

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    Tack för länken! Tyckte väl att det var märkligt tyst i den gamla tråden!

  • Flaxa1

    Har precis kommit hem från GK:s 4 500 kr fattigare. =)

    Fyndade Ecco-skor till sambon och en BMX-sulky till bebben bl.a.

    Inte mkt folk, så det var jätteskönt. Dock håller de på och bygger om så barnsakerna fanns inte riktigt på sina vanliga platser så det var lite svårt att hitta.

  • Flaxa1

    krinzon:
    Ser att du har fått en del info redan, men jag fyller på lite.

    Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder men den påminner om en som min kompis har köpt på Babyland för runt tusenlappen. Den på GK:s kostade mellan 4 och 500, jättebra pris.

    Den är svart med ett par grå detaljer och fälls på mitten. Finns sufflett och samma typ av "bälte" som på vår Emmaljunga. Helt liggläge och dubbelt så stor korg undertill som kompisen hade. Hjulen fram är såna som "svänger åt alla möjliga håll" så den är väldigt smidig att köra o svänga med. De går att låsa oxå, om man vill det. Samma "foder" på körhandtaget som på E-ljunga, inte delat handtag för två händer, utan en hel "stång".

    Vi ska ha den i bilen tänkte vi och använda när vi är ute och handlar. Den funkar inte lika bra i "terräng" som E-ljungan (som är väldigt klumpig men stadig) men det gör nog ingen sulky.

    Vi gick in och köpte den direkt när vi kom till GK:s och använde den sedan under shoppingen, så den är väl inkörd nu! Jättenöjd.

  • Flaxa1

    charmmiss:
    Vi gick in vanliga vägen, gick längs med kassorna till där sulkyvagnarna står (vid sängklädesavdelningen), provade vagnarna (fanns en paraplysulky för ca 170 kr oxå), tog en BMX-sulkykartong och gick till kassan två meter därifrån. Efter att vi betalat den monterade vi vagnen (tog 5 minuter) vid kassan, som låg lite avsides, inte långt från toaletterna vid utgången. Kartongen ställde vi vid en papperskorg (hade lite ågren för det, men ingen sa nåt så jag antar att det var OK). Det var lite med folk vid den här tiden, runt 14.00 en vardag.

    Det var jättesmidigt. Vi har haft både bärsele, sjal och Emmaljunga-vagnen med tidigare, men att ha bebisen i en sån här BMS-vagn var bästa varianten.

  • Flaxa1

    Håller med om det där att man inte ska släppa ifrån sig sin shoppingvagn. Det finns så många "herrelösa" vagnar inne på GK:s och det är lätt att ta fel i stressen. Vanligt med förväxlade vagnar.

  • Flaxa1

    Man kan ju alltid slå sig ner i ett av fiken och äta sin frukt. De är inte bemannade, bara stolar, bord, automater och en diskbänk typ.

  • Flaxa1

    Det är lite charmen oxå tycker jag! Att man aldrig vet vilka fynd man kommer att göra! Alltid hittar man nåt kul, dock!

  • Flaxa1

    Det finns bobby cars, men jag minns inte riktigt priset... 200 nåt har jag för mig.

  • Flaxa1

    Har oxå för mig att priset var närmare 300 för bobby caren. Kostar 399 här på Ica, så det är nog rätt billigt ändå. (Men förvånansvärt dyrt hur som helst!)

  • Flaxa1

    Hm... jag undrar om det där stämmer med priserna. Det har jag aldrig varken märkt eller hört talas om...

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3