• Plippi

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    Anna2barn skrev 2007-06-11 21:25:00 följande:
    Är det någon som vet om man måste ha en extra madrass i resesängen?
    Vi har iallafall aldrig använt det.
  • Plippi

    Just nu har de ovanligt mkt märken. Bla Adidas, Esprit, Puma, Everlast, BjörnBorg och Michelin. De får ju helatiden in olika partier med kläder, så man vet aldrig riktigt vad man får. Det är väl därför det är lika spännande att åka dit varje gång, även för oss som kan åka ofta.

  • Plippi

    Just hemkommen från en tur till G-K:s. En skjorta, tröja och jeanskjol blev det till mig. Sammanlagt 280 kr ungefär .*Me like*.
    Men anledningen till att jag åkte dit var att hitta solskyddsdräkterna, men jag hittar dem inte. Inte hittade jag ngn personal på barn heller. Vart i butiken finns dem?? Köpte iallafall supersnygga bad(surf)shorts till killarna för 39,90 st. Fanns massa skygga badshorts.

  • Plippi

    Japp, det gör det.


    Royalisten skrev 2007-06-23 22:17:20 följande:
    Finns det scrappbokings grejer på Gekås?
  • Plippi

    Tänkte bara tala om att de har flyttat barnavd nu, så den ligger närmare damavdelningen, och leksakerna ligger nu mer längst ner i hörnet där verktygen var innan. Helt otroligt stort!
    De har dessutom fått in ett större sortiment av barnsaker, som BILBARNSTOL, en ny sorts sulky, som ser ut lite som BMX:en, men robustare och fyra stora hjul i stället för de små snurrande. De hade även fått in en matstol i plast, som ser ut precis som den på IKEA.
    Jag är helt fashinerad av av den nya barnavdelningen måste jag säga. Den känns som en riktig avdelning nu och inte bara intryckt bland textillen. Det fanns massa andra grejer oxå, som ni nog kommer att märka.

  • Plippi

    Nopp...den är ny. Tittade inte så jättenoga, men det är nog mer en sittvagn än en sulky/extravagn. Typ Emmalungas Scooter och Brios Race. Ser absolut inte ut som dem, men den typen om ni förstår vad jag menar.


    9Kärleken6 skrev 2007-07-04 11:17:26 följande:
    Pippi: Oki,  ska bli kul att se den avd. tjihoooo Men den andra sittvagen har de inte haft den förut med?Tack för infon bägge två!
  • Plippi

    ja det var babyskydd jag menade. Kollade inte märket sftersom jag inte själv behöver någon, men de såg jättefina ut.


    Realmilla skrev 2007-07-04 20:46:47 följande:
    Gud va roligt Längtar dit. Vad hade de för bilstolar?? Babyskydd också? Vikt? Min syster är nämligen ute efter ett billigt alternativ...Vad tog dem för matstolarna?
  • Plippi

    Ja nog är det skillnad på barn
    . Mina fullkomligt älskar ge-kås och har alltid det som förslag när vi frågar den vad de vill göra.
    Vi har tre barn och har haft med de sedan de var små. Vi är ju där relativt ofta men det blir iallafall några timmar varje gång. Man tar en liten fika emellanåt och låter barnen få en rejäl stund bland leksakerna, sen äe de så nöjda.

    Har dock flera vänner som inte skulle drömma om att ta med sina barn. Men jag tror mest att det beror på att de själva tycker att hela situationen är jobbig och stressig.

    Ska dock säga att jag INTE går in när det är som mest folk. Det är JÄTTEstor skillnad på att vara där under lågsäsong och nu. Är det lite folk så har man ju stora ytor att röra sig på och framförallt så ser man de lite större barnen även om de inte går precis jämte. Men när det är mkt folk så tappar man lätt bort dem i vimlet och det är ett stort stressmoment.

    Hmm...vad långt det blev. Men det jag ville säga var att det kan vara jättemysigt att gå där med barn, men man ska kanske välja en dag som inte laa andra valt

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3