• Mirakel händer

    Min man har inga spermier

    Vi är i samma situation. Efter en utredning så fick vi det slutgilitga svaret att min man är steril. Han har även inga stamceller som producerar spermierna.

    Välkommen till denna tråd om du vill och orkar.
    www.familjeliv.se/Forum-7-131/m19266148.html


    ♥♥♥Det närmar sig ♥♥♥
  • Mirakel händer

    Kompliterar;

    Vi använder oss av donations spermier annars är det ju adoptions som gäller.


    ♥♥♥Det närmar sig ♥♥♥
  • Mirakel händer
    La Miette skrev 2007-06-14 13:51:46 följande:
    Ja, nu är det dags för oss också att ansluta till denna tråden. Vi fick beskedet idag efter att ha varit på ÄP och biopsi igår och det visade sig nu att min man inte hade några spermier alls... De hittade ingenting alls! Just nu vet jag inte vad jag ska tänka. Allt är bara tomt. Vi har misstänkt att så var fallet men det är ändå skrämmande nu när vi har det svart på vitt och det lilla, lilla hopp vi hade tidigare har övergett oss... Hur går man vidare?
    Hur man går vidare. Allt rasade ihop när vi fick det slutgiltiga svaret sommaren 2004. Men är sommaren hade gått och vi fick träffa våra läkare så hade vi redan bestämt oss för att ta emot donations spermier. Vi ser framåt, ej bakåt. Visa dagar är tyngre än andra. Men vi har varandra + att jag har en en son sedan tidigare. Han får oss att gå vidare.
    ♥♥♥Det närmar sig ♥♥♥
  • Mirakel händer
    björneochsnigel skrev 2007-06-27 22:48:04 följande:
    Hej!Jag vet precis hur ni har det. Vi är i samma sits. För 3 år sen fick vi reda på att min man inte hade några spermier. Ett fruktansvärt jobbig besked. Kändes som man skulle gå under, men man reser sig, man klarar mer än vad man tror. Den första tiden är jätte jobbig innan man vet säkert. Vi gick igenom två provrörsbefruktningar där man gjorde testikelbiopsi på min man. Ingen av gångerna hittade man något. Innan dess trodde och hoppades man att det skulle finnas några enstaka rackare där. Så besvikelsen var dubbelt så stor när ínga hittades. Men man kommer igenom det, vissa dagar känns allt skit och de andra dagarna rullar livet på som vanligt. Vi bestämde oss för donatorinseminering, har gått igenom 5 stycken, men det har tyvärr inte blivit något. Ska efter sommaren påbörja ivf med donatorsperma. Vi kämpar vidare och hoppas att det någon gång ska bli vår tur! Ge inte upp, och framför allt prata med varandra. Man hanterar sorg på olika sätt, jobba ihop och inte isär! Ger er en styrkekram på vägen!!
    Lycka till!
    ♥♥♥Är snart på g igen♥♥♥
Svar på tråden Min man har inga spermier