Inlägg från: Stefan99 |Visa alla inlägg
  • Stefan99

    Fler än jag som hatar värmen??

    Usch jag hatar den så mycket, föredrar vintern nu när man börjar bli i klimakterieåldern, detta trots att jag är kille


     

  • Stefan99
    Mentat skrev 2020-08-25 12:30:19 följande:

    För rätt många år sedan hade jag semester då det fyra veckor i rad var strålande sol och ca 30° varje dag. Det var det sämsta semesterväder jag någonsin har råkat ut för!
    Visst, jag vet att många älskar värme, reser till Medelhavet eller Thailand etc men det är inget för mig. Min favoritsemester på sommaren går till Alperna - på 2000 m höjd är det ytterst sällan för varmt... När det går över 25° mår jag inte bra längre och nej, det är inget jag lyckas anpassa mig till efter några dagar!


    Kanarieöarna kanske kan vara något för dig med ca 22-23 grader på vintern, den sortens värme uppskattar jag mest, blåser också alltid lite lätt på Kanarieöarna, har aldrig upplevt värmen där som olidlig, men det kan den bli i Sverige om man bor i inlandet och inte har något bra badställe.
    Faktum är att en dag som denna i Sverige med 18+ och sol är också jäkligt behagligt, hösten börjar komma och luften är nu mycket klarare.
    Årets Augusti har varit varm och klibbig, man har inte kunnat sitta i solen någonting för då har hela ansiktet varit blöt av svett efter 5 minuter.
Svar på tråden Fler än jag som hatar värmen??