Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/förlovade/tillsammans med kosovoalbaner :-D (tråd nr 2)

    Alex: Har du inte MSN??

  • shqiperi82

    Hej!!!
    Hoppas ni har det bra allihopa!!!
    Vilka e det som fortfarande e kvar i verige egentligen???
    Kramar till er alla!!!

  • shqiperi82

    Petra: Ja, sorry alltså... Men jag har en massa saker jag måste fixa imorgon... Men jag hoppas verkligen vi kan ses om några veckor. När alla semestrar e slut!!! Kram kompis!!!

  • shqiperi82

    Hej!
    Idag har jag varit på stan och på torget här i Jönköping och fixat en massa saker. Presenter till alla som har födelsedagar, gardiner och kläder m.m.
    Jag vill oxå åka utomlands!!! Här e det ju sååå tråkigt väder!!! Kan det inte bli lite varmare i alla fall... Jag vill bada och sola!!!

    Petra: Hoppas verkligen att du kan komma om några veckor! Vill så gärna träffa dig och dina söta små barn! Vi har ju "känt" varandra ett bra tag nu! Är det inte ngn annan som ska till Jönköping??? Ni bor väl nästan alla i Skåne va? Är det ngn som bor i Malmö? Vill så gärna ha en sak därifrån. Men kommer inte åka dit bara för det! (nappar till min dotter med MIF Red Hawks). Vi håller ju på MIF i vår familj... (Lååång historia) Vill sååå gärna ha det till henne och reta alla andra (alla här håller på HV71 - tråklag)

    Ha det jättebra alla!!!

    Tung Tung

  • shqiperi82

    Micorazon: Hälsa trollmoren från mig!!!

  • shqiperi82

    Hej! Ngn som har varit i Ullared och vet om de har såna vagnar med "barnstolar" (som bilstolar nästan) i, såna där barnen ligger ner alltså, som de har i mataffärer och så..??? Ska dit imorgon!!! Kramar

  • shqiperi82

    Hallå allihopa!

    Då har man varit och shoppat på Ullared!!! Guuuud vad mkt grejer de har. Käpte för ett antal tusen kronor. Min man var med och vår dotter och sen min syrra, hennes man och deras son (som älskar mig sååå mycket!!!). Min son fick stanna hos mormor, skönast både för honom och för OSS!!! Hmm... Sååå mkt folk där alltså. Men kul var det!
    Någon som har varit där?

    Min dotter har börjat att ställa sig på knäna och gungar!!! Hon kommer nog snart att börja krypa! Så roligt och mysigt att se. Min son han stod ju redan i den åldern. Och höll i ngt. Han var så tidig, men det var livsfarligt. Han bara släppte sen. Jag hoppas inte hon börjar resa sig så än på läänge. Konstigt, med första barnet vill man att allt ska gå sååå fort, men med andra barnet vill man att de ska vara små bäbisar lääänge. Kanske e för att hon e vårt sista barn med (troligen iallafall). hehehe...

    Micorazon: Känner ni inte ngn i Vushtri?

    Biba: I Albanien iallafall har de sååå mkt fina kläder, klänningar och allt! Men det edyrt. Jag köpte en kläning där för typ 1000:- som kanske skulle kostat mindre här. men den var så fin och så skulle vi på ett bröllop. Och så e det ju kul att ha en klänning från Albanien...

    ha det super allihop! Nu ska jag spela Backpacker som jag köpte igår.

    Kramar

  • shqiperi82

    Hej! Här händer det mycket... not. Hallå, var e ni allihopa! Hoppas alla mår bra.
    Här händer det grejer. Mirela har fått två tänder på bara två-tre dagar. Sedan ställer hon sig i krypställning och gungar och gungar... Ser så mysigt ut!
    Igår var vi ute i det underbara vädret och grillade med min syster, hennes man och deras son. Sedan sov de här och har precis åkt hem. Nu sover Mirela och Adrian ska snart åka med sin pappa och morfar och köpa virke till staket.
    Ha det bra alla...
    Kramar

  • shqiperi82

    Biba: Hoppas ni har det kul du och Dante. Ska han sova hos dig med eller?

    Min dotter har satt sig upp själv. Hon kan inte sitta dock så hon ramlar efter ett tag. Men gud vad kul det e att se henne. Vi som inte visste om hon skulle bli ok eller inte och så nu börjar hon att sitta, snart krypa m.m. Blir så glad!!! Känns som om man älskar henne bara mer för allt som hänt med henne... Min lilla duktiga tjej!!!

    Jaja, ha det så bra alla. Nu ska vi snart åka till Stadsparken, om det inte regnar!!!

    Kramar

Svar på tråden Vi som är gifta/förlovade/tillsammans med kosovoalbaner :-D (tråd nr 2)