• Anonym

    Gratis faderskapstest?

    om mannen är tveksam tilla att barnen är hans är det gratis...
    men om ni inte är tveksamma så kostar det... ja tror det kostar mellan 10-15.000
    vi tänkte göra ett pga hans familj som uppförde sig skummt och sa att barnet förmodligen inte ens var hans, men vi var inte tveksamma om saken så det slutade med att vi inte gjorde nått.

  • Anonym

    alltså vi funderade på att göra för att motbevisa hans familj...
    jag och hans syster var bästa vänner innan, och jag blev tillsammans med hennes bror och sens dess har hon inte velat se eller prata med mig. och hon gick till hans pappa och sa att barnet förmodligen inte ens va hans och det blev problem och hans familj ´ville inte ha med mig att göra. så vi tänkte att ha pappret och gnugga in det i ansiktet på dom...
    men sen så kom vi fram till att vi skiter i hans familj så får dom tro vad dom vill för vi är säkra på våran sak, så vi gjorde inte nått faderskaps prov.

    nu för tiden så tar dom inte blod längre utan det vanligaste är dna från munnen... eller blod från bebisnavaelsträng.

  • Anonym

    jasså dom sa till mig att det var väldigt ovanligt... men det är nog som du säger. allting är ju olika i olika kommuner speciellt inom vården...

  • Anonym

    Här kostar det 10000:-. En släktings man vägrade tro på att sonen var hans, trots att han var en kopia och han hade järnkoll över henne. Bortslösade pengar.

  • Anonym

    Jo jo det var ju det som var det fula. Han skrev ju på från början. Och sen fick han en flopp och barnet var inte hans längre.


    Jasusu skrev 2007-06-25 13:33:58 följande:
    Vad skumt..det ska ju vara gratis.Säker på att han inte hann skriva på faderskapet?
  • Anonym

    Japp om man är osäker så är det gratis. Erbjuds det ibland också om man bara är "tillsammans" eller har varit det en kortare period. Haft uppehåll etc.


    Jasusu skrev 2007-06-25 13:43:07 följande:
    Ja men dåså..japps då kostar det pengar.Det är väl för att "alla" inte ska ångra sig när pappret är påskrivet..utan verkligen tänka till innan.Så länge man inte har skrivit på faderskapet så är det alltså gratis..
  • Anonym

    Men TS, säg då att ni är lite osäkra så får ni ju test ju

  • Anonym

    Nej det behöver inte vara att hon varit otrogen. Min numera sambo var också lite sådär, trodde inte det var sant osv, lååång historia bakom oss. Och vi fick ett.

    Det kan vara att han inte litar riktigt på henne osv

  • Anonym

    Jo jo, men om det är han som vill ha det på papper så låter det ju inte som att han är 100% säker, då behöver man ju inga papper på det.

    Men jag förstår precis hur du menar


    Jasusu skrev 2007-06-25 14:26:55 följande:
    Men hon är ju säker..så säger hon att hon är osäker så betyder det ju att hon varit med någon annan.Förstår du hur jag resonerar och hur handläggaren kommer att resonera?
Svar på tråden Gratis faderskapstest?