• Snurrmamma

    Frågor Ang Photoshop del 4

    hej nån som vill förklara lite om de här för mig?? verkar säkert skit dum men den som inte frågar får ju heller inga svar =)  skulle vilja veta hur man fixar ording bilderna smika fantasy o sätter på en kropp på ett ansikte..men HUR gör man eller rättare sakt VART köper man programmet till de o vad kostar de ungefär??tar de lång tid att lära sig o 'är det svårt?

  • Snurrmamma
    Johanna2006 skrev 2007-06-30 00:32:35 följande:
    Mamin: Har du laddat hem PS Elements 5.0 och fått det att fungera? När du gjort det ska du ladda hem programmet och spara ner det. När du klickar på ikonen för programmet startar installationen och då ska du lägga det i mappen adobe/ps elements/plug-ins. Sedan när du redigerar en bild i programmet Elements så klickar du på menyvalet filters och där finns filtret längst ner i rullisten.
    vart laddar man ner de?? vad kostar de??
  • Snurrmamma

    hej igen!! med risk att dumförklara mig helt nu men jag har laddat ner nån testversion men vart sjuttsingen hamnar den??haha hittar den ingenstanns i min data juh

  • Snurrmamma

    nån som vet hur man fixar med snyggt hår?? har en massa peruker o tuffsar och sånt,men det blir ju verkligen inge bra !!!
    perukerna är typ försmå och de spelar ingen roll om ja ändrar bilden så den blir mindre..
    likaså hårslingorna dom är ju helt stela.äsch blir verkligen inge bra..någon som har nå bra tips???

  • Snurrmamma

    japp det är penslar som ja andvänder...är ganska så ny på de här så vad är topaz och noise???  men om ja ändrar st på tex slingorna så ser de jätte konstigt ut sen när ja ska sätta fast dom på huvudet eftersom dom inte formar sej..så svårt att beskriva nån som har några bra tips om vart man kan ladda ner annat hår ifrån??

Svar på tråden Frågor Ang Photoshop del 4