• saga o kevin

    Frågor Ang Photoshop del 4

    Här har vi tråden som vi ställer frågor i för Photoshop och även PSP


    Jag vill bara påminna om att det inte är tillåtet att diskutera hur man laddar ner upphovsrättsskyddat material på FL. Alla såna inlägg kommer att plockas bort och medlemmen tilldelas en varning.

    här kommer lite photoshop sidor som man kan kika i
    www.webdesignskolan.com/

    photoshoptips.devello.se/default.asp


    www.moderskeppet.se/
  • Svar på tråden Frågor Ang Photoshop del 4
  • mexisis
    Dieselmom skrev 2007-07-23 21:13:23 följande:
    Har CS 2 och några frågor:1. Går det att sminka i den? I så fall hur gör jag? 2. Och hur morphar jag i CS2:an?? 3. Kan man animera? Hur?Tack på förhand!
    jag använder cs 2 och jag sminkar, morphar och animerer i det

    det ska finnas bra länkar nånstans, tror nån har nån blogg också men vet inte vart. att förklara alla tre sakerna här i tråden skulle ta evigheter
    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • skorpionen80

    Sminka går bra, men inte morpha. Eller ja, skulle väl vara om man gjorde det frame för frame, men för det ändamålet finns mycket bättre gratis-program.

    Att animera går, men jag tycker det är lite krångligt. Beroende på vad du ska göra så är ju tex Flash enklare. Men om du bara ska göra något enklare, tex stjärna som blinkar, så duger det bra!

    Finns gott om Tutorials på nätet, det är bara till att söka =)

  • Dieselmom
    mexisis skrev 2007-07-23 21:16:08 följande:
    jag använder cs 2 och jag sminkar, morphar och animerer i det det ska finnas bra länkar nånstans, tror nån har nån blogg också men vet inte vart. att förklara alla tre sakerna här i tråden skulle ta evigheter
    Oki tack tjejer. Ska försöka hitta det! Men ni får gärna tipsa om gratis sidor
    skorpionen80 skrev 2007-07-23 21:19:07 följande:
    Sminka går bra, men inte morpha. Eller ja, skulle väl vara om man gjorde det frame för frame, men för det ändamålet finns mycket bättre gratis-program.Att animera går, men jag tycker det är lite krångligt. Beroende på vad du ska göra så är ju tex Flash enklare. Men om du bara ska göra något enklare, tex stjärna som blinkar, så duger det bra!Finns gott om Tutorials på nätet, det är bara till att söka =)
  • skorpionen80
    enbacken skrev 2007-07-24 11:17:53 följande:
    vilket program är bättre att morpha i????
    Gör inte det själv, men söker man på google efter tex free morph program så får man upp en lång lista, och vissa av dem verkar helt OK.
Svar på tråden Frågor Ang Photoshop del 4