• Master J

    Vilken bil är bäst att äga?

    Bästa bilen!!!!! Mina Herrar trådsvarare här samt TS. Skärpning om jag får be....
    Bästa bilen för både dig och mig är:
    Den bil som du fullständigt skiter i vad reservdelar, soppa och annat kostar för att den av någon anledning ger dig så mycket tillbaka hela tiden.
    Den bil som du står och ljuger om att den minsann bara drar 0,7 liter milen när den egentligen drar 1,5.
    Den bil som du aldrig vill sälja, men lik förbaskat säljer med ett lyckligt (jag lurade den jäveln) leende på läpparna.
    Den sämsta affären du gör i ditt liv, är när du köper en ny eller nästan ny bil. Ja faktiskt när du köper bil över huvud taget.Om du inte tillhör det extrema fåtal som köper en NY bil och är med den till det bittra slutet på skroten si så där 20-30 år senare.
    Vissa förordar Volvo, SAAB, Audi, VW och allt vad de heter. Men sanningen är ju den att om jag just nu äger en Volvo är det ju den bästa bilen för annars omyndigförklarar jag ju mig själv. En idiot som kör en bil som jag inte gillar alls.
    Detta fenomen ändras med åren varför man blickar tillbaka och säger att ja en Ford köper jag aldrig mera, för det hade jag för 10 år sedan. Att Forden i fråga då köptes för en 1000 lapp förtäller inte personen och att den var slut och framför allt just vad personens ekonomi då tillät.
    SAnningen är att ALLA bilar e skitbra i rätt ägares ägo.... Många gånger gör vi allt för att kunna ha en så ny bil som möjligt, detta kan dock lätt spricka när vi inser att service på just denna bil och reservdelar til ldenna nästan nya bil kostar GULD. Det är då man önskar att man haft kvar den gamla där delar lätt och billigt kunde köpas på skroten...
    poff

  • Master J

    bäste Fusion/ avsikten var inte att klanka på just Volvo, utan det märke du-jag äger för ögonblicket. ler

Svar på tråden Vilken bil är bäst att äga?