• Svar på tråden Utredning e missfall som INTE leder till IVF del 3
  • bubblan73

    LISTAN!!!!!!!!

    Kämpare

    *Eva X: 3 missfall, prover 6/2. Svar 2/4. Polyp alt. myom hittad. Operation 20 april. Ingen polyp hittades vid operation. Provsvaren normala. Ingen behandling nästa graviditet.

    *Erka: 1 mf, 2 ma. Utredning visar en balanserad translokation
    Prover tagna den 22 feb. Svar den 19 mars alla ok.

    *ToZa: 2 missfall prover 21/3

    *Stella: 3 misfall v6, v7 och v11. Läkartid 31 maj. Alla provsvar normala. Ordinerad Trombyl vid nästa graviditet.

    *half: 2 MF, 1 MA. Fått hjälp nu av en fert. spec. Vi misstänker LPD (samt gamla ägg förstås) och provar med Pergo 100 mg för att stimulera folliklerna att producera bättre corpus luteum (gula kroppar) vilket ger bättre Prog. efter implantation. Andra prover normala, och många bra follikler i äggstockarna. Andra månaden på Pergo, BIM 22/7.

    *Sandraw76: 2MA,2MF (v15, 23, 5, 11) 1:a Utredningen klar 20/4. Mina prover normala.Ytterliggare provtagning påbörjad. Behandling med Innohep vid nästa graviditet from v5-v37 samt tidigt UL + i v 18+ tillväxtUL i v 28,32,36. Kontakt tagen m Dr M.

    *Finesssan: Två MF, ett MA och en ofostrig graviditet. Utredning har visat ökad benägenhet för blodproppar. Pågående ny utredning med ny läkare. Läkartid 14/8. Remiss även skickad till specialistmödravården.

    *Secrets: MF, MA, X

    *Strumpan73: MA, MF, MA Prover tagna 25/6 svar i slutet på Juli. Ska få gulkroppshormon vid nästa graviditet.

    *Honung: 1 MA v8, 1 MF v5, 1 ofostrig graviditet v7. Vissa prover tagna, fortsatt utredning i höst, hittills inga patologiska prover.

    Gravida

    *Bubblan_73 (BF 17/2 -08): 4 MF. Prover 5/3 2007. Utredningen visar förhöjda värden på autoimmun sjukdom samt blodkoaguleringen. Trombyl och Innohep vid graviditet. Positivt gravtest 7/6. VUL 2/7 såg bra ut.

    *Soso (BF 1/12): 3 missfall, prover 26/2. Svar 22/3 - allt normalt. Pos gravtest 28/3 - Behandling: albyl minor tom v.20 och progesteron vag tom v.10.

    *Ahost (BF 9/8): 2 mf Diagnos: antifosfolipida antikroppar, MTHFR C677T. Behandling: Lovenox (som Fragmin) 81mg aspirin, 4 mg folsyra och akupunktur.

    *Indran (BF 16/12): 3 mf alla i v 5-6, prover 2/3,Alla prover ok. pos gravtest 10/4-behandling: innohep. UL v.8+4, allt okej.

    *Smillie: 1 Avbrutet v14, missfall v 6 och MA tvillingar v 12. Gravid , ingen behandling.

    *Linnie Pinnie (BF i början av dec): Avbryt i v 20 pga trisomi 13, 2 ma därefter, prover tagna: allt normalt, förutom ngt förhöjda värden tsh - fått levaxin. Och under graviditeten (tom v 12) även tagit progesteron vag

  • bubblan73

    Eva X:
    HUR GÅR DET?????????????? Jag är så nyfiken att jag spricker snart!

    Finessan:
    Vilken spännande diet du ska gå på! Vad ska de göra för dig mer ingående? När jag gick på zonterapi så skulle jag göra en genomrensning i kroppen med diverse tabletter för att rena alla system inför en graviditet. Jag vet inte om det bidrog, men jag är ju som bekant gravid............

    Stella:
    Jag håller tummarna för att du blir gravid snart. Men om du inte blir det så är väl en genomspolning bra, om du känner det. Man vet ju inte, det kan ju påverka i positiv riktning.

    AHöst:
    Åh, snart är det dags! Spännande! Första trådbebisen va??

  • bubblan73

    Eva X:
    Grattis gumman!!!!!!!!!!
    Jättekul för dig. Fast nog vet vi hur det känns. Man tar inte ut något i förskott förrän man vet helt säkert att allt kommer att gå bra. Jag vet inte när jag kommer att vara helt säker på att jag blir mamma och nu är jag i vecka 12, så långt har jag aldrig gått tidigare.
    Ta du en dag i taget, som AHöst sa. Ingen väntar sig något annat.

    Jättekram och jag håller alla tummar och tår för glatta livet för dig.

    kram!

  • bubblan73

    Honung:
    Mina symtom kom under alla graviditeter i vecka 6. Fast de har skiljt sig mycket mellan alla graviditeter. Och jag kan garanterat säga att jag har aldrig mått så dåligt som den här gången (i positivt mening såklart, det bär ju med sig något bra.)

    Eva X:
    Jag fick precis som du i ca v 5-6! Jag hade så ont att jag trodde att jag skulle dö! På vänster sida i ljumsken. Det kom i stötar och bara gjorde skitont! Höll på i 1-3 dagar tror jag innan det släppte. Åkte aldrig in och fick det kollat. Men att ha så ont behöver inte betyda att det är fel på gång, se på mig idag......
    Hoppas att det kanske får dig att bli lite lugnare.

    kram till alla

  • bubblan73

    Cia:
    Välkommen tillbaka, eller hur man säger. Jättetråkigt med ditt missfall. usch, vad jobbigt det är när det dröjer så där länge och man hela tiden tror att man är gravid. Been there...........Stora kramar till dig, hjärtat!

    Honung:
    Ge inte upp! Vi kämpar hela tråden med näbbar och klor för att ditt knyte ska vara med oss fortfarande!! Jag förstår dina känslor. Vi har alla varit där. Hoppas att det inte går som du befarar. Vi håller tummarna! Jättebamsing till kram, vännen!

  • bubblan73

    Half:
    vad är det för lista du skrivit in? ;))

    Eva X:
    Bra att du tjatat till dig ett vul. Det kommer säkert att gå bra. Jag hade också helskum mage i början, med diarré. Nu är det så mycket tvärtom det bara kan bli, tyvärr.........

    Honung:
    Jag började må illa runt vecka 6-7. Mest från och till och mycket lite illamående, men efter det mer tilltagande.
    Men visst är det så att man mentalt ställer in sig på missfall. Jag är likadan. Då blir man inte lika ledsen om det väl skulle bli. En spärr på sätt och vis. tråkigt att det ska behöva vara så för en del människor.
    Jag håller tummarna för dig!

  • bubblan73

    Välkommen Annaloo!

    Jag beklagar dina mf.

    Honung:
    Indran sa att hennes ömmande bröst avtog. Att det kan vara så olika för alla. Mina bröst har ömmat sedan vecka 6 och det är mitt tecken på att det lever något därinne. Vid mina missfall har ömmandet avtagit redan vecka 8 varje gång. Nu går jag in i vecka 13 imorgon och de ömmar fortfarande! Men som Indran sa, det kan vara olika för alla. Ingen graviditet är likadan. kram till dig!

  • bubblan73

    Eva X:
    Vi håller tummarna! Jag var inte på vul förrän i vecka 8 och då syntes hjärtat bra. Håller tummarna för dig! Jättemodigt att sätta upp dig på gravidlistan. Hoppas att du får stanna där med oss andra!

    Finessan:
    Jättetråkigt med din sjuskrivning om du känner att du behöver mer tid. Ibland har de verkligen ingen förståelse alls.

  • bubblan73

    Jag var på inskrivning hos BM igår. Jättekul! Tog lite blodprover, frågade en massa, tog vikten och det bästa av allt: VI FICK SE ÄRTAN!!!!!!!! Jösses vad h*n for omkring därinne! Vi fick en liten bild. Jag ska lägga in den i mitt galleri sedan, säger till om någon vill se. Vi fick även lyssna på hjärtat. Åh, jag blev precis gråtfärdig. Nu börjar jag se ljuset i tunneln. Jag väntar barn, inte missfall!!!!!!!

    Jag hoppas att jag inte sårar er kämpare med att skriva om detta......

Svar på tråden Utredning e missfall som INTE leder till IVF del 3