• Marlene B

    Tjejer: Kåt på killar i sportbil?

    Nej det är otroligt töntigt och patetiskt med killar som köpt en penisförlängande bil för att impa på tjejer, fjortisvarning.

    Men småpojkarna kanske hittar någon barnslig unge som går på det vem vet..

  • Marlene B

    En kille med en sportbil visar på en väldigt osäker och säkerligen väldigt barnslig person. Det han inte själv är ska han försöka inbilla andra genom en snygg bil.

    En kille som vågar vara sig själv och som tex kör en kombi för att han behöver det och skiter i om andra gillar bilen eller ej är däremot en självsäker och mogen kille. Så tolkar jag det.

  • Marlene B
    enäs skrev 2007-09-05 18:38:24 följande:
    Det känns som om många lägger in lite väl mycket värderingar i vad man kör för bil. Många snackar om penisförlängare osv och andra blir avtända av sportbilar. Vissa drar slutsatser om hur sportbilsägaren är som person. Dryg, barnslig mm. Vad som slår mig är att ingen drar några positiva slutsatser. Jag förstår fullt ut att en bil lämnar många helt oberörda, på samma sätt som jag inte reflekterar över vilka skor en person har på sig eller vilket märke det är på jackan. Jag förstår inte de övriga inläggen däremot. Dom måste härstamma ur dåliga erfarenheter eller fördomar.Jag äger en sportbil. Inte för att ragga eller väcka uppmärksamhet utan för att jag tycker att det är kul att köra med den. Jag har en kombi när jag kör omkring ungarna och en pickup när jag behöver lasta tungt.
    Jag tycker att en ensam kille i sportbil signalerar desperation och "titta så cool jag är"-utstrålning. Visst finns det säkert undantag men de är nog få..
Svar på tråden Tjejer: Kåt på killar i sportbil?