• Tonx

    Tjejer: Kåt på killar i sportbil?

    Det känns som om alla killar som skaffar tuffa billar tänker "Nu kommer alla tjejer att flockas kring mig"

    Säg det till min sambo som mekat arslet av sig i 2 års tid och gjort av med mer pengar än vissa tjänar på flera år på sin bil.
    Då bryter han nog ihop och gråter.


  • Tonx

    Oj, läste hela tråden nu.

    Som sambo till en bilentusiast och nästan bara bilintresserade vänner så känns det lite ledsamt att läsa att ni faktist tror sånt om dem..


  • Tonx

    Fy, jag gråter nästan blod för alla sportbilsentusiasters skull när jag läser era inlägg.
    Här lägger dom ner hundratusentals kronor på sina bilar, också tror folk i allmänhet att det är för att ragga fruntimmer.


  • Tonx
    Hille77 skrev 2007-09-05 22:15:27 följande:
    Tonx: håller med...

    Ja, det är ju uppenbart att ingen i den här tråden har den blekaste aning om allt arbete de lägger ner på sina bilar, vad det kostar och vilket intresse det krävs med tanke på att det inte direkt bara är att sätta sig och köra som man gör med vardagsbilen.


  • Tonx
    Hille77 skrev 2007-09-06 09:44:48 följande:
    Tonx: precis... Mitt ex skickade ett mail igår *ler* "En annan ska ju få köra R8 (audi) i helgen MOAHAHAHA..." Den grisen skrev tillbaka att jag skulle ge mycket för att få göra det ett gemensamt intresse vi har helt enkelt, snygga roliga bilar, har inget med allt som skrivs här o göra. Många har det som ett _intresse_ och njuter av att leva ut det. Har satt upp personliga mål och ett av dom gäller just bil, och då säger jag som "sportis" ovan - skulle det då betyda att jag har nåt enooooormt behov av bekräftelse eller nåt? Nope


    Min kille har byggt på en Nissan 200 under 2 år nu. Den har precis rullat ur garaget, och än är det myyyycket kvar innan den blir som det är tänkt, om det nånsin blir det, projekt har ju en tendens att dra iväg aningen!
    Ett riktigt litet monster är det, inte mycket original inte.
    Den blev inte mappad fullt ut, för toppen gick häromveckan, men han fick ut närmare 400 hp på bakhjulen. Rätt häftigt på en sån bil
    Nu är den avställd och vintersäsongen börjar då misstagen ska rättas till och detaljer ska finjusteras.
    Och jovars, han har fått grymt mycket uppmärksamhet för den! Men av killar som kan bilar

    Sån energi lägger man inte ner på en bil för att ragga tjejer.


  • Tonx
    Hille77 skrev 2007-09-06 20:01:28 följande:
    Tonx: gott gott hoppas bygget fortskrider som planerat nu då, kan föreställa mig känslan när våren kommer o han/ni kan rulla ut den lycka till! (Har du bilder så vore det kul o se)
    Ja, det lär nog fortsätta
    Ska fixa lite bilder, han har dem på datorn i garaget, men det är lätt ordnat nån dag
Svar på tråden Tjejer: Kåt på killar i sportbil?