Inlägg från: Anonym (Båt istället för bil) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Båt istället för bil)

    Tjejer: Kåt på killar i sportbil?

    Har hört från källa jag litar på att det klart bästa fordonet att ragga i är varken bil eller mc, utan båt. Brudar verkar gilla stora båtar, yachter.

    Blir jag någon gång rik skall jag därför köra en skruttig bil, det är skitsamma men köpa en stor båt. Tjena brudar, vill ni hänga med på en tur i båten? Bara glida fram alldeles fet, gubbsjuk och medelålders till ett gäng alldeles för unga och alldeles för snygga tjejer vid en båtbrygga där de står och beundrar min stora lyxiga båt. Aaaaah vilken frihetskänsla!

  • Anonym (Båt istället för bil)
    Anonym (carrera) skrev 2021-09-16 22:24:07 följande:
    En okej yacht går på 80-90 mille så det finns väl en anledning till att den drar mer golddiggers...f'låt tjejer.

    Betydligt billigare med en Ferrari. Folk som bölar över att köpa en klocka för    300 000 kr ska inte ens sätta fötterna på en yacht.
    :) Jag har klocka på mobilen. Ha! Även om jag var Besos eller vad han nu heter hade jag knappast lagt pengar på ett armbandsur till mig själv, vad skall jag med det till? Däremot hade jag kunnat shoppa en dyr klocka till en alldeles för ung och alldeles för söt tjej för att imponera på henne om hon ville ha en klocka. Men knappast till mig själv.

    Nu vet jag inte hur det är att köra en ferrari, men jag tycker ärligt talat det är trevligare att köra epa än bil. Hade jag så mycket pengar så hade jag knappast bråttom nånstans heller så jag hade kört epa.
Svar på tråden Tjejer: Kåt på killar i sportbil?