• Idizen

    Ullaredstråden volym 4

    min mamma ska ev till ullared på måndag,
    undrar om det är någon som vet om dom har regnställ, fleecefodrat eller inte spelar ingen roll.
    Ska vara i storlek 86 till kille...

    KRAM

  • Idizen
    MammaSöderstjerna : Ja =) Vad bra.. Vad e det för färg? fanns det många?
  • Idizen

    Hannis00: Såg på dina bilder att du hade köpt nån tröja/jacka /set (svart med grönt och pirat på) vad va det för något, och hur mycket kostade det? Vilka storlekar fanns???

  • Idizen

    Nyss hemkommen efter en lååång dag på gekås... Fy med folk där va. Inte alls kul att gå där. Man blev bara stressad och irriterad på alla människor som bara ställer sig och sätter sin vagn mitt i vägen och inte flyttar på sig... Jobbigt,
    Men fick iaf med mig grejor hem för 2800 så lite har man ju handlat.
    Hittade iaf fodrat regnställ och cd freestyle som jag va på jakt efter. sen en massa annat smått och gott

    Någon frågade om scrapbooking grejor. Det fanns en hylla med sånna grejor. Mycket set, stickers m.m.

    Rockstar baby grejor fanns det nappar, napphållare och nappflaskor av. Tror napphållarna kostade runt 40 kr och flaskorna 50.

    Några andra frågor man kanske kan svara på?

  • Idizen
    vild i håret: Jag köpte svarta till min son idag. str 80. Va iofs flick strumpbyxor men dom va helt enfärgade utan krusidull. Fanns vit och svart och en massa andra färger. brunt vet jag dock ej.
  • Idizen
    Kottten: Du behöver nog inte vara orolig. Hittade massor av fina kläder när jag letade till sambons tjej som är 9. Hon är dessvärre lite midnre och skulle haft 130 men det fanns det inte så mycket av bara en massa större =)

    Minja: Overaller fanns det gott om till både flick och pojk. iaf igår när jag va där.
    Böcker finns massor.
    Lampor oxå fast vet inte om det finns exakt en sån du letar efter. Jag köpte 2 par jeans i storlek 38 ungefär. LIte konstiga storlekar dock och mycket sånna med 30 /32 och sånt. Så man ska helst veta vad man har innan man kommer så man slipper prova hur många olika storlekar som helst.

    Linda och Rasmus: Jag köpte tomtedress till amadues igår str 86/92. 39.95 kostade den. fanns olika dräkter för olika storlekar. Ungefär samma priser.
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4