• Mikah

    Ullaredstråden volym 4

    Så fort det börjar närma sig Ullaredsfärd så sparas den aktuella ullaredstråden i mina favoriter. Idag är det exakt två veckor kvar och sen stannar vi i 3 dagar som vanligt.Detta året ska jag nog försöka spara några av leksakerna till julklappar i alla fall. Det är inte lätt att smyga när barnen är 5 år och 6 år.

    Jag tänkte köpa nya skidunderställ om dem har det i år också. Förra året fanns det för 30 kronor setet till barn. Ingen som har sett det?

    Jag försöker hålla koll på priser på andra ställen innan så att man inte ska köpa på sig för för mkt. Men det är ju bara att konstatera att när man går innanför dörrarna till Gekås så blir man bara galen. Och jag som egentligen inte gillar att shoppa.

  • Mikah

    Hur vet man vilka kläder som kommer från Gekås då?


    Smultronhjärta skrev 2007-09-27 13:33:57 följande:
    I brist på annat att göra så har jag surfat runt på Tradera och insett att det finns nog en hel del fint på Gekås just nu Men vilka hutlösa priser säljarna tar - de gör stooor förtjänst på Gekås billiga priser....
  • Mikah

    Smultronhjärta. Okej men man får akta sig då

    sojoag. Ja dem behöver jag också Tack. Det jag tänkte på var dem tunna som brukar vara förpackade i tjock plast och finns vid mössor och vantar.

  • Mikah

    Smultronhjärta Ja för dem kan det ju vara bra och på Tradera finns det ju risk att köpa grisen i säcken ändå. Men jag har två timmar med bil dit och kör på E85 så jag tänker inte riskera något.

  • Mikah
    sojoag skrev 2007-09-27 21:32:37 följande:
    Ja det var nog samma vi tänker på...trodde det var fleece, men lite tunnare sådan.
    Jo men när jag tänker efter så har jag även köpt fleeceunderställ som var packade på det viset. Så du har rätt du med Hade ni inte husvagnen med er till Ullared? Det tänkte ju vi eftersom man kan stanna flera dagar då.
  • Mikah

    Vad synd. Dotter är 5 år men hon vill helst ha byxor och inga jeans. Fast jag tycker aldrig att där finns mkt byxor. Om nman hittar får man väl köpa två av samma då.

  • Mikah

    kattengustav. Nää Båda mina barn verkar vara kortbenta om jag jämför med andra. Just nu är det 110 i byxor och 116 i tröjor på dottern och sedan har sonen 116 i byxor och 122 i tröjor. Men sonen gillar ju jeans så jag ska nog köpa i 122 för jeans blir ju okej att vika upp.

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4