Inlägg från: lövet2 |Visa alla inlägg
  • lövet2

    Lövbiff/rullader

    Krydda varje köttbit med salt, vit- och svartpeppar. Lägg på en baconskiva, rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn ruladerna och lägg i en gryta. Häll vatten i stekpannan och ös skyn över ruladerna. Låt dem koka i skyn i 30-60 minuter (det beror på hur fint kött du har). Plocka ur ruladerna och gör sås av skyn. Jag brukar använda redning på vetemjöl + vatten, och så smaksätta med lite soja, 1/4 grönsaksbuljongtärning och så lite grädde. Lägg i ruladerna igen.
    Servera med kokt potatis och ärter o morötter.

  • lövet2
    Anna1111 skrev 2007-10-06 12:21:20 följande:
    Hur länge stäker/bryner ni dem och på vilken effekt? Alla recept verkar vara enl att man har till 6 på spisen och vi har till 12 och jag är tyvärr så långt ifrån en kock man kan vara och lyckas sällan med något.
    Jag bryner i 3-5 minuter. Plattan har jag på 8:an av 12 steg. Men det är olika på spisar - på förra spisen måste jag steka på 10:an ....
Svar på tråden Lövbiff/rullader