Inlägg från: Ernst Hugo |Visa alla inlägg
  • Ernst Hugo

    Ultimata familjebilen

    mcfarsan skrev 2010-11-27 00:11:47 följande:
    ja skulle nog rekomendera en honda accort combi . honda är kända för att ha bra motor kvalite o sen är kombin rätt frään hehe o inte så över drivet dyr.. finns i olika motor storlekar största motorn ligger på 210 hk (ej turbo ) 0-100/ 8,1 sek.  

    eller en MB 320 suv 4x driven stor 7 sits kan fälla upp dom bakre sätena så de blir 5 sits  org motor tror ja ligger på 230 hk  + de många inte tänker på är att MB har en kamkedja vilket inte är så vanligt o kamkedjan kan hålla hela bilens livslängd
    , ja tror att de e MB och BMW som har de iaf så slipper du kamremms byte + att dom bilarna håller väldigt bra och du får mkt lyx

    min nästa blir en MB 320 suv

    hade king
    Är MB-frälst sedan 10-års ålder men har aldrig fattat SUV-grejen, men klart Geländewagn platsar alltid. Kanske inte riktigt en ordinär familjebil.

    Har man behov av utrymme tillsammans med komfort så finns inget som slår E klass kombi enligt min mening. Finns ju dessutom med alla motoralternativ från snåla 200 benin eller diesel till E55 som är veritabla racers.

    Etanolbilar tror jag kommer sjunka som bly med stort slitage på motorerna och med Sverige som enda land i europa där man varit galna nog att satsa på det miljösnusket det innebär att ta bränslet från andra sidan klotet och sedan ge skattelättnad pga miljöskäl.     
    Come on katten - det svänger ju...
Svar på tråden Ultimata familjebilen