• evelgen

    Varför klä sin pojk i tjejkläder????

    Har inte läst hela tråden. Men killen TS skriver om kanske hade klätt på sig själv och tyckte att han var jätte fin.

  • evelgen

    Jag tycker "barn är så elaka" nämns hela tiden i olika sammanhang... Jag har aldrig träffat på ett elakt barn.
    Tycker bara den meningen är något som vuxna säger av rädsla. Rädsla för att deras barn ska vara fel fel sett ur samhället eller för att andra vuxna ska se ner på deras barn och sen tycka något om hur de är som föräldrar.
    Självklart vill man sitt barns bästa och vill inte att det ska hända det något. Men jag tror att en människa kan ha på sig i princip vad som helst utan att bli retad. För om man inte tar emot det som andra säger till en utan man låter det rinna av och är stolt över sig själv så är det ju ingen som bryr sig mer. Man är sig själv och är nöjd och glad för det. Det är nog först då man kan sluta vara rädd för att passa in. För man kommer aldrig passa in överallt. Alla har ju olika smak och olika tankar om vad som passa sig och inte. Jag tycker att man ska sluta försöka vara så jäkla perfekt och bara vara sig själv...

  • evelgen

    Nix jag kallar inte barn elaka. Ingen är elak från grunden tror jag. Utan det är något man blir. Grundar sig oftast i andra problem. Dessutom så finns det forskning som säger att det inte finns någon mobbing i väl fungerande grupper så mycket är upp till den vuxne ledaren i gruppen som får hjälpa till att göra gruppen till en bra sammanhållen grupp som mår bra tillsammans.

    Eva och Nadjas mamma skrev 2007-10-28 08:58:09 följande:


    Håller inte med dig? Vissa barn är visst elaka. Tycker du själv inte att man kan kalla barn som mobbar för elaka? Då undrar jag vad elakhet är för dig.
Svar på tråden Varför klä sin pojk i tjejkläder????