• figo82

    Vi som använder Gonal-F

    Hej tjejer!

    måste bara fråga...igår tog jag ett gravtest(dag13)som visade svagt,svagt, knappt synligt plus och idag på dag 14 fick jag ett tydligt plus..

    Vad tror ni? Är det Ovitrellen som fortfarande ligger kvar i kroppen?

    ska testa(om inte mensen kommer) på nytt i mitten av veckan.

    Emjah - är du också alldeles skakis och har svårt att sova.

    förresten- helst inga grattis i min gästbok eftersom jag inte vet om det är Ovitrellen som sitter kvar, sen är det många som känner till min användare...

  • figo82

    Mikkat - Ja, jag plussade igår och idag. Idag på BIM-dagen, 14 dagar efter Ovitrellen, så var plusset mycket starkare än igår.
    Jag kan liksom inte bara fatta att det här händer oss!

    Kan ju förklara varför jag nästan svimmade på jobbet i fredags och varför jag började tokgrina då Anders inte kunde hjälpa mig att kolla Paul Potts på Youtube...

  • figo82

    Hej tjejer!

    Idag, 17 dagar efter Ovitrelle, testade jag igen och nu blev det ett starkt plus på en gång!

    Så jag är alldelles chockad, kan inte ännu förstå att vi verkligen lyckats. Att jag verkligen är gravid! Ska till läkaren på måndag, en tid som blev bokad redan innan jag tog Otrivellen, och hoppas att allt ser bra ut. Däremot så tror jag inte att han ser desto mer eftersom jag då (om Fl:s uträknare stämmer) är i v.6(5+4).

  • figo82

    TJ - Jag har också Pco:s och åt flera kurer Pergo utan att få Äl. Men sen fick jag börja med Puregon och lyckades bli gravid genom första sprutomgången!

    Tack alla! Ska försöka njuta så mycket som jag bara kan, när det väl har sjunkit in. Det känns fortfarande så overkligt! Ibland under dagens lopp kan det bara slå mig - Jag är med barn!!!!

  • figo82

    Grattis Mikkat! Oj, vad spännande!

    Själv ska jag på VUL på måndag men är så orolig eftersom jag inte tror att han kommer att se någonting, är ju endast i v.6 (5+5) då. Vet ju att det är vanligt att man inte ser något så tidigt men ändå...

    Försöker förstå att jag är gravid. Blir nog först verkligt då jag går på VUL.

  • figo82

    Hej tjejer!

    Sitter här med tårarna rinnandes längs kinderna. I helgen fick jag bruna flytningar och väldigt ont. Var till läkaren idag och gjorde ett gravtest som visade negativt. Så jag har fått ett tidigt missfall.
    Får börja med sprutorna igen till jul men just nu känns allt bara mörkt och hopplöst.
    Ska ta en liten paus nu och försöka må bättre.

  • figo82

    Tjejer! Nu är jag helt förvirrad.
    Imorse hos läkaren tyckte han via VUL att allt såg ok ut, precis som det ska så tidigt. Men jag fick göra ett gravtest i allafall som blev negativt.

    Har inte haft några blödningar och testade idag hemma och fick ett starkt plus?

    Jag förstår om hormonerna sitter i efter missfall men jag har inte fått någon blödning ännu och varför visade testet hos läkaren negativt? Fick ju visserligen pressa fram några droppar eftersom jag redan kissat typ 5ggr innan läkarbesöket.

    Nej, imorgon ska jag ringa till läkaren om inte annat för att upplysa dom om att deras tester inte alltid visar rätt!!!

  • figo82

    Fick börja med 50 för att sedan gå ner till 37,5 vilket räckte för mig.

    Har fått missfall och väntar nu på att få börja med sprutorna på nytt. Blir mest troligtvis i januari, vi får se vad läkaren säger. Så nu får man hoppas att det går lika lätt nästa gång...

Svar på tråden Vi som använder Gonal-F