• Emjah

    Vi som använder Gonal-F

    Detta är en fortsättningstråd på: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m23376718.html som nu har stängts efter 3 månader.

    Använder du dig av Gonal-F är du välkommen in i vårt lilla forum.
    Här kämpar vi och följer varandra åt i jakten på ett plus!

  • Svar på tråden Vi som använder Gonal-F
  • Pinklady

    kvinnan ?? du får skriva här endå om det har med hormon sprutor. tyvärr förstår man vad du menar även om det kanske ska va här..

  • Pinklady

    men då är du rätt. vi gör inte IVF här inne heller det funkade inte pergo på mig heller varken enkel el dubbel dos.

  • kvinnan78

    oki..haha..
    vad är det för skillnad mellan gonal F och puregeon

    jag fick en solklar ÄL av min allra första pergo kur...men då blev det ingen bebbe...sen så har jag ätit en hel hög kurer där alla inte ville ge någon ÄL

  • Pinklady

    jag fick ingen alls av pergo. el min första läkare sa att det såg bra ut det här men sen bytte jag och den andra sa att det inte alls var bra.

    vet inte skillnad alls på puregeon och gonal det är olika från läkare till läkare, min läkare sa att hos han kör de på gonal när jag frågade vad det var för skillnad. så fick inget svar.

  • Hickotea

    Hej!
    jag undrar vad orsaken är till att ni börjat använda Gonal-F? Har ni fått nån "diagnos", isåfall vad och vilken hjälp har ni fått?

  • Pinklady

    Åååh min mag ont ger sig inte. inatt har jag vaknat att jag haft så ont och sen har jag sprungit och kissat 4 ggr bara inatt.

  • lillstrumpan77

    Pink det låter inget vidare hoppas bara att det inte är nåt allvarligare än ÄL, går det inte över tycker jag du ska söka vård och kolla!!

  • Hickotea

    någon som fått gonal-f pga låg östrogenhalt och låga värden av hypofyshormoner?
    jag har fått trisekvens utskrivet, det är östrogener som ges till kvinnor i övergångsåldern, för att normalisera menscykeln och på så viss få igång ägglossning. Vill ju bli gravid, har försökt läsa om olika läkemedel på internet och hittade då om bl a Gonal-F.
    Någon med samma/liknande hormonrubbningar som jag?

  • Pinklady

    hickotea jag har aldrig fått reda på så vad det är med mina hormoner alls. vet att pco har med för mycket manligt hormoner att göra men mera vet jag inte. vill inte läsa för mycket heller jag ju ha motsatt effekt så jag blir orolig.

    lillstrumpa sambon säger att jag har ont för jag är gravid men det kan jag inte va ännu i och med att jag hade äl tors/fre och det är för tidigt med symptom heller. men tror inte det är symptom så det gör ju ont precis där jag sticker mig med sprutorna fast innanför om ni förstår. har det inte gått över till imorgon så ringer jag min läkare.

  • Butterfly1
    Hej,

    I will begin my ivf treatment in Stork klinik in Danmark, The gyn told me that she will stimulate me with Gonal-f , 450 Iu per day for 7 days , and based on my age that is 44 she needs to use the maximal dose of Gonal- F injection, 
    Is anyone here did ivf in Stork before and used Gonal-f injection?
    Is this kilinik good ?
Svar på tråden Vi som använder Gonal-F